SilviuSx67 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Pret: 800 Localitate: BUCUREȘTI Contact: 0733 388 069 Link producator: https://www.zeedoshop.ro/produs_cort-action-jr-opb_43398_0?gclid=CjwKCAjwiJqWBhBdEiwAtESPaAudo1shsKUA7Y3ColnliBMKbAEk1vaQNXA46kLA5bTLff2WrIZerhoCrF4QAvD_BwE Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând o chitară bass cu scală scurtă, foarte plăcută la mână. Am luat-o pentru a înregistra acasa, dar am observat că stă degeaba și n-o folosesc pe cât mi-am imaginat. Chitara este ușoară și rezonantă, cu finisaj open pore, mat. Doza sună bine și poate fi folosită pe orice gen muzical. Vine împreună cu o husă Fender pentru bas cu scală scurtă (100 ron nouă). Poze trimit la cerere, iar pentru probe, chitara poate fi văzută în București. Trimit prin curier pe cheltuiala cumpărătorului. Constructie: Bolt-on Material corp: Poplar Material grif: Canadian Hard Maple (Artar canadian) Tastiera: Jatoba (15.75 inch Radius) Scala: 30 inch Doza: Powersound PSDXH1-4 (Soap Bar) Electronica: Pasiva Finisaj hardware: Chrome Preț: 750 RON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts