Guest Baradux Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ok, in primul rand. Melodia atasata, am auzit-o de undeva. De unde, for hell's sake, ca de 2 saptamani imi sta pe creieri si nu stiu de unde e...!!! Pe cine am intrebat, au zis ori ceva romanesc, ori ceva de prin anii '70. Fie-va mila si scapati-ma de incertitudine. A, si ignorati versurile, care presupun ca sunt creatie personala. S-ar putea sa le fi auzit pe undeva si p-alea... Al doilea rand. Mi-ar prinde bine si niste feedback despre voce. Sa ma las si sa ma tin doar de chitara, sau exista sanse sa devin altceva decat backing vocal? Si daca da, could use some hints. Ma intereseaza in mod special sa stiu cat de mult se poate mari range-ul prin antrenament. Exersez aproape zilnic, desi nu foarte eficient, de vreo 8 luni si am reusit sa cresc cu un ton, momentan ating primul re de pe coarda si(D5?). Also, deranjeaza nazalitatea, despre care mi s-a spus ca e excesiva? refren.mp3
Guest Baradux Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Nu auzisem piesa pana acum. Oricum, am ascultat si nu prea seamana, din cate aud eu. Poate doar acordurile.
Guest Baradux Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 (edited) A murit toata sectiunea... Well, in spiritul titlului, hai sa mai pun o intrebare. Mutatia care apare in adolescenta, cum pot sa-mi dau seama cand se termina, sau macar se 'linisteste'? Momentan am 17 ani si nu pot sa zic ca s-a mai schimbat ceva la voce in ultimul an, cel putin. Dupa ce am citit ce scrie in topicul de tehnici vocale, am impresia ca am cam exagerat cu pseudo-antrenamentele mele. Iar pentru a ajuta cu feedback-ul despre voce si a transforma incet incetisor topicul in galerie de inregistrari, iata o piesa propriu-zisa, ma rog, un cover scurtat, si o varianta mai clara a refrenului-fantoma. oneb.mp3 refren3.mp3 Edited June 3, 2007 by Baradux
Guest EPSYLON_CURSE Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mare grija ca nazalizezi, tii limba plata si incordata, ridica putin obrajii spre ochi dar fara ''zambet'' si incearca ''sa ridici'' valul palatin cand canti.
Guest Baradux Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hmm...Sa vad daca am reusit sa ma corectez putin. S-a mai dus nazalizarea? Cat mai multe pareri si critici, constructive sau nu, please. Like, really please. I beg you! one4.mp3 unforgivenII_2.mp3
Recommended Posts