www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: 520
Localitate: Pitesti
Contact: 0740056896
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Microfonul este nou. L-am primit in urma unui schimb si nu am ce face cu el.

Microfon studio USB Audio Technica AT2020USB+:
AT2020 USB dispune de toata calitatile unui microfon de studio din punct de vedere al articulatiei, claritatii si naturaletii sunetulut receptat, fiind ideal pentru inregistrare in home studio, inregistrari pe teren, podcasturi si inregistrari vocale.

Totodata permite monitorizarea directa a ceea ce recepteaza prin casti datorita conectorului jack cu control al volumului.

Din punct de vedere tehnic microfonul de studio Audio Technica AT2020USB+ vine cu o capsula condenser permanent polarizata. Este un microfon cardioid, cu raspuns in frecventa de 20-20000 Hz, rezolutie 16 biti, alimentare prin USB, cu o greutate de 386 g la 162 mm lungime si 52 mm diametru.


Specificatii tehnice Audio Technica AT2020USB+:

-Capsula: Condenser permanent polarizat
-Caracteristica polara.: Cardioid
-Raspuns in frecventa.: 20-20,000 Hz
-Alimentare: USB (5V DC)
-Rezolutie: 16 biti
-Rata de esantionare: 44.1/48 kHz
-Control de volum: Control mixajului. controlul volumului pentru casti
-Masa.: 386 g
-Dimensiuni: Lungime 162.0 mm, diametru 52.0 mm
-Conector de iesire: USB
-Jack pentru casti: 3.5mm TRS (stereo)


Accesorii incluse: Sistem de montare pivotant pentru stative cu filet de 5/8"-27 . 5/8"-27 la 3/8"-16 adaptor de filet, geanta de protectie, stativ trepied de birou, cablu USB de 3.1m

poza 1.jpg

poza 2.jpg

poza 3.jpg

poza 4.jpg

poza 5.jpg

poza 6.jpg

poza 7.jpg

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.