Marius Vodnar Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Pret: €500 Localitate: Borsa Maramures Contact: 0751595871 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Pentru cunoscatorii de Stratocastere....pt cai ce nu cunosc acest model particular....interesati-va pe forumurile internationale. Este modelul facut in China inainte de 2018 cand au mutat productia in Indonezia . Este facut din One Piece Alder 😮. Toate Stratocasterele noi (inclusiv USA) se fac acum din Poplar. Am inlocuit Tremolo cu ABM vintage (straight fit) 200 euro si locking Gotoh vintage tunners ( straight in fit) 100 euro . Doze originale Toneriders...cititi despre ele....Singurul motiv pt care o vand....mi s-a pus pata pe un ESP LTD M-1 custom 87 black. Chitara e ca noua,cine o incearca garantez ca pleaca cu ea imediat....am avut 6 USA Strats de-a lungul timpului....stiu ce vorbesc.
Marius Vodnar Posted January 16, 2022 Author Posted January 16, 2022 Rectific....USA Strats le fac acum pine nu poplar... 3 1
Recommended Posts