cristian_iv Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Pret: 700 Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: https://www.epiphone.com/en-US/Guitar/EPIBEV542/J-15-EC/Natural Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara este in stare foarte buna. Am cumparat-o noua in 2007. Conform seriei este fabricata in Coreea in 2006. Mare parte din timp l-a petrecut in husa, depozitata in conditii optime. Griful este drept, actiunea cum a venit din fabrica (mai joasa decat am vazut la multe chitare mai noi). Tastele sunt lucioase, tastiera curata. Pe cordar sunt mici zgarieturi in zona cuielor mai vizibile la coarda E (am incercat sa arat intr-o poza). Pe pickguard se vede o zgarietura de 2-3 mm. Ar mai fi de adaugat ca pe pickguard era un "E" imprimat, dar l-am sters. Nu au ramas urme, e ca si cand n-ar fi fost din fabrica. Pe link-ul producatorului gasiti toate specificatiile. Modelul si-a schimbat numele, in rest nu par sa fie diferente. Mentionez doar ca are o doza simpla piezo, fara reglaje pe chitara. Husa din imagine este inclusa, dar fermoarele buzunarelor exterioare sunt defecte. Are corzi noi D'Addario PB 12-53 si cuie noi. Am pastrat si cuiele originale. Pot trimite mai multe detalii/poze la cerere. Predare personala in Bucruesti. Va rog sa ma contactati prin PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts