cyfer Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Salut Vineri, 25 Mai, ora 22, la Big Mamou este concert Cyfer's Sin într-o formulã ineditã, nouã ºi în acelaºi timp veche: Alex Lambrino tenor bass Jacob Glick bass Doru Diaconu tobe Cyfer chitarã, voce, hamonica bilet 10 lei Cei doi basiºti vor evolua împreunã. Alex Lambrino va face partea de baritone guitar. Marți la jam se poate viziona un preview bass x 2. Lambrino îºi aduce jucãriile: EH BASS MICROSYNTH EH ENGLISH MUFF'N EH BASS BALLS MXR STEREO CHORUS BOSS DD6 DIGITAL DELAY E BOW MORLEY BAD HORSIE 2 PEDAL WAH Mi le aduc ºi eu: SD TWIN TUBE EH SMALL CLONE BOOMERANG PHRASE SAMPLER MU-TRON PHASOR +slide-uri, sticle de bere, prosoape, etc Vã aºteptãm!!!
Guest Blackout Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 He, he! Chiar e interesant de vazut Cyfer's Sin in aceasta formula!
Guest u_morphine Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Nu are cum sã sune altfel decât aºa cum sunã Cyfer`s Sin de obicei...
Guest u_morphine Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Impresii dupã concert: Cyfer`s Sin a sunat ca de obicei, adicã foarte bine! Totuºi, formula ineditã în care a evoluat timp de 3 ore a adus un plus de inovație ºi experiment...ºi feedback-ul audienței a fost pe mãsurã. Am vãzut asearã ceva de genul "Jam Band" , din tot repertoriul Cyfer`s Sin au rãmas doar temele , în rest, solouri lungi de chitarã ºi de baºi, instrumente interºanjabile, un show complet!
Recommended Posts