Guest Wierdguy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Compozitie proprie...la ora asta suna acceptabil...probabil maine no sa`mi placa.. nothing_is_something.mp3
Burb Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 "psihodelic" mancatziash p.s. macar data viitaore sa acordezi
Guest Wierdguy Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 "psihodelic" mancatziash p.s. macar data viitaore sa acordezi e acordata, am cantat eu fals
Burb Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 e nu t supara si tu ..acum sti cum e ..daca 2 iti zic ca esti beat t duci si t culci.. succes si la cat mai multe inregistrari ...numa asa inveti
Guest domnul Rig Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dumi este HAX! Toti care ati comentat la melodia lui estetzi N00BZ!!!11ununuu1 Tine-o tot asa frate, rock in the caracal!
Susceptor Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 (edited) @metabog: ai ascultat vreodata asa ceva sau comentariul tau era sarcastic si nu mi-am dat eu seama de ironia subtila? @dumi: nu inteleg ce are vuitul ala din spate cu pseudo notele cantate de tine. PS: nota data de mine e irelevanta, am dat atat cat e necesar ca sa ai 2 stelute. Edited May 22, 2007 by Susceptor
John Petrecce Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 @dumi: nu inteleg ce are vuitul ala din spate cu pseudo notele cantate de tine.
Metabog Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 @metabog: ai ascultat vreodata asa ceva sau comentariul tau era sarcastic si nu mi-am dat eu seama de ironia subtila?@dumi: nu inteleg ce are vuitul ala din spate cu pseudo notele cantate de tine. PS: nota data de mine e irelevanta, am dat atat cat e necesar ca sa ai 2 stelute. Mda... eram sarcastic.
Guest domnul Rig Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Mda... eram sarcastic. Exista smiley pentru asta.
Guest Wierdguy Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 (edited) @dumi: nu inteleg ce are vuitul ala din spate cu pseudo notele cantate de tine. Folosesc guitar rig bagat prin cubase, iar chitara era pe neck si data destul de tare... Hiss-ul puternic de la chitara si noise`ul guitatr rigului rezulta in chestia asta... L.E.: cred ca ma reprofilez pe coveruri ...just for a while Edited May 23, 2007 by Wierdguy
Susceptor Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 (edited) ba frate si eu inregistrez chitara in cubase si n-am placa profi (momentan) dar nu am ditai noise in spate. vezi ca exista noise gate, mai taie din frecvente inutile etc ps: reprofileaza-te pe chitara sau pe cubase Edited May 24, 2007 by Susceptor
Recommended Posts