ScreamStar Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) Pret: 350 Localitate: Bistrita Nasaud Contact: alecscosmi@yahoo.com Link producator: https://www.musicradar.com/reviews/guitars/line-6-toneport-ux2-25084 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari, vand o interfata audio Line 6 TonePort UX2, foarte utila in orice fel de studio, in perfecta stare de functionare. Mi-am dat seama ca nu o mai folosesc de ceva timp si e pacat sa se aseze prafu' pe ea. Se poate conecta la platforma Pod farm si folosi cam tot ceea ce este pe acolo. Avand in vedere ca pe thomann e in jur de 800 de lei eu zic ca 350 de lei e un pret corect. Raspund promt la mesaje. Detalii: Nr. canale I/O: 2 / 2 Intrari analogice: 2 x XLR + 2 x 1/4" + 2 x TRS (chitara normal sau Pad) Iesiri analogice: 2 x TRS Tensiune fantoma 48V: da Rezolutie maxima: 24-bit / 96kHz Canale I/O ADAT optice: nu MIDI I/O: nu Wordclock: nu Iesire casti: Da Interfata: USB Alimentare prin interfata: Da Interfata de control integrat: nu Monitorizare de joasa latenta: Da Canale preamp microfon: 2 Drivere: Rock Solid ASIO, WDM and Mac OS X S/PDIF: Digital Edited March 15, 2021 by ScreamStar
Recommended Posts