Guest blue_veek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nu am fost chiar complet de acord cu varianta pe care am gasit-o pe net, asa ca am facut unele mici modificari la acordurile folosite, + am adaugat intro/ bridge cu tot cu flautul din fundal... tobele si basul puneti-le voi... 1 La marginea pantei abrupte, La un han s-a oprit un strain. Era trist si avea hainele rupte, oooo Si pe masa o cana cu vin. 2 Oh! strain ce-nconjori acum pamantul Stai la mine ramai doar un ceas, Sa te intorci inapoi nu ai unde, oooo Inainte sa mergi ti-a ramas... 3 Mi-amintesc de o vara fierbinte De-o padure cu muguri pe ram Mi-amintesc de prieteni si de iubita, oooo Si de-o casa cu mama la geam. 4 Am ajuns la un han pe o stanca Sa-mi inec tot amarul nu pot Si ma-ntreb daca rapa e adanca, oooo Sa m-arunc azi cu jale cu tot. 5 Mi-a raspuns ridicandu-se agale, Avea ochii plini de lacrimi si dor... "Multumesc pentru vinul Mariei Tale, oooo Eu ma duc azi la rapa sa mor!" 6 Acum plang si nimeni nu m-aude, Trec printre oameni socot... Inainte sa merg nu am unde, oooo Inapoi sa ma-ntorc n-are rost. roza_vanturilor___rapa.gp5
Guest Sylviu Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 (edited) cand o cantam noi la munte o cantam din Em.. totusi fiind un cantec de munte banuiesc k sunt mai multe variante.. keep up the good work ceva de genu : [Em]La marginea [D]pantei [Em]abrupte, [C]La un han [D]s-a oprit [Em]un strain. [C]Era trist [D]si avea [G]hainele rupte, [Em]oooo [C]Si pe masa [D]o cana [Em]cu vin. Edited May 23, 2007 by Sylviu
Guest domnul Rig Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 WTF? Adica tu ai luat un cantec de munte si l-ai transpus pentru chitara da metale, acordata cu 2 tonuri mai jos? Felicitari, chiar as vrea sa vad la Romana un trubadur care sa cante cu corzi übergroase.
Guest blue_veek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 WTF? Adica tu ai luat un cantec de munte si l-ai transpus pentru chitara da metale, acordata cu 2 tonuri mai jos? Felicitari, chiar as vrea sa vad la Romana un trubadur care sa cante cu corzi übergroase. nu stiu daca sa o iau ca un compliment... oricum, mie asa imi place sa o cant
araducu2000 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 deeeci .. eu tot asa o cant ..varianta ..em d g etc....... dar este la fel de buna si varianta asta. chiar cu chitara acordata in mi. numai ca vocea tre sa urce putin mai mult decat la cealalta varianta
Guest domnul Rig Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 nu stiu daca sa o iau ca un compliment... oricum, mie asa imi place sa o cant Pai nu e un compliment, pentru ca acorduri gen Dm Bb nu-s la indemana pentru cantatul pe munte. As vrea eu sa-l vad pe baiatul indie din tabere care are chitara ca stie Bb. Rapa in Em are cele mai banale acorduri posibile.
araducu2000 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wai.... na acu depinde cine o canta pe munte ) ... ca eu ti-o cant si cu solouri pe acustica =)) .... dar na ..adevaru e ca pe munte mere folku ala asa mai de la mama lui:P scurt simplu si la obiect.
Guest Doiban Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 din cati chitaristi stiu eu 98% o canta din Em. Ritmul e baza
Guest berarpaul Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ai incercat o varianta mai metal ? *non-critical attitude*
Recommended Posts