xschatten Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Hello! Am un mic proiect de heavy/gothic metal, momentan înregistrez instrumentalul de la prima piesă. Inițial îmi doream să înființez o trupă propriu zisă, dar dificultatea de a găsi membri și apoi perioada pandemiei m-au determinat să rămân la modul 'virtual'. Nu am, însă, talent la cântat, așa că ar fi drăguță o colaborare cu un vocalist ori din Iași, ori din țară. Eu sunt destul de chill și încurajez exprimarea propriului stil. Ca 'requirements' ar fi abilitatea de a cânta în engleză, fiindcă intenționez să promovez muzica și în afară. Ar fi de preferat și un microfon/o modalitate de a înregistra vocea, în cazul în care persoana nu e din Iași. Ca stil, trupele care m-au influențat pe mine cel mai mult sunt HIM, Sentenced, Poisonblack, Sisters of Mercy, undeva prin sfera aia. Dacă e cineva interesat, am să trimit un demo la prima melodie. Mă puteți contacta ori prin reply la topic, ori prin mesaj privat. Stay negative. T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emi Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 tot timpul am vrut sa cant niste heavy gothic metal, as incerca previous work, daca te intereseaza: https://open.spotify.com/album/49jof5UplDnrsCUoUQ1DLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
xschatten Posted February 13, 2021 Author Share Posted February 13, 2021 Abia acum văzui reply-ul, momentan am găsit cu cine să cânt, mulțumesc mult pentru interes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts