Csongor Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 (edited) Pret: 900 RON Localitate: Oradea Contact: fazekascsongor@yahoo.com / 0771 463 295 Link producator: https://www.aliexpress.com/item/4000805129028.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.25574c4dbA7V1C Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut Oameni Buni, Se vinde o bucata copie Tele conform imaginilor atasate. Am cumparat-o pe post de cadou de Craciun pentru un fin dar intre timp nevasta-mea mi-a comunicat ca m-am razgandit si o sa oferim alt cadou. Chitara este in super-stare, are corzi Ernie Ball noi pus de mine, suna foarte cald pe neck si screaming pe bridge. Single-coil-uri, cheite vintage copie Kluson daca nu ma insel. Bridge-ul este vintage cu 3 saddle-uri, string-thru-body dar are si orificii pentru top-loader. Pretul este fix, sunt exact banii pe care eu i-am dat pe chitara cu tva cu tot. Ma intereseaza si schimb pe alte scule de chitara sau chitare. Csongor Edited November 19, 2020 by Csongor Grammar 1 1
RobbyM Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Salut! te intereseaza un schimb cu un Harley Benton DC Junior ?
Recommended Posts