yeswhere man Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Pret: 550 RON Localitate: Ramnicu Sarat Contact: 0766226272 Link producator: https://www.fly-music.ro/chitara-chitari-chitare-acustica-acustice-dreadnought-/28960-chitara-acustica-eko-one-d-nat.html?utm_campaign=Shopping&utm_source=google&utm_medium=cpc&gclid=CjwKCAjwjqT5BRAPEiwAJlBuBZUKXYe9Jztk7zFh4GplICZoibhj9GNRul_48nmNdbU9x3SOamPL3RoCUnYQAvD_BwE Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Mă despart de frumoasa italiancă Eko One D natural. Este o chitară mult peste categoria ei, referindu-mă la raportul calitate-preț. Foarte bine construită, cu un sunet cristalin, clar, atât acustic cât și amplificată. I-am adăugat un preamplificator Fishmann cu doză nanoflex și microfon în interiorul corpului. Ea costă 750 lei în magazin, fără preamplificator. Fishman Presys Blend m-a costat și el 350 de lei. Bonus - husă pentru purtare, cu bretele și mâner. Pot să o aduc personal în București, Buzău sau chiar Focșani, când am drum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeswhere man Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 UP, please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeswhere man Posted August 26, 2020 Author Share Posted August 26, 2020 S-a dat! Mulțam' RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts