Guest blue_veek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 amintire cu haiduci (cu tot cu solo, nu cred ca e 100% corect da merge... ) summer wine (am cautat ca disperatu si nu am gasit nimic de ville valo, asa ca mi-am luat inima in dinti si am facut eu) hotel california (sau hotel cismigiu, cum vreti ) - probabil tab care mai exista, dar e greu sa gasesti unul corect (majoritatea au cate 10 trackuri, asa cum sa le inveti?) eagles___hotel_california.gp5 valeriu_sterian___amintire_cu_haiduci.gp5 ville_valo___summer_wine.gp5
Guest blue_veek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 un solo refacut la amintire cu haiduci... cred ca suna mai bine asa... in gama pentatonica sper sa mearga asta mai bine amintire_cu_haiduci_solo.gp5
Guest blue_veek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Summer Wine. bulls eye! ei, uite ca nu stiam ca exista la summer wine tab... sry daca am deranjat pe cineva, macar am depus "incredibilul efort" sa-l transpun in gp
Guest Chiperion Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Stai linistit; l-am postat ca sa ai un etalon si sa-ti iasa si mai bune urmatoarele incercari.
Guest JeeFo Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 multumesc pentru solistica "Amintire cu haiduci"...chiar aveam nevoie de ea
Recommended Posts