www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
df-7 cred ca e procesor, mt-2 e analog... depinde ce iti place cel mai mult. Faza e ca din df-7 scoti ceva mai multe tonuri.

multe si inutile daca ma intrebi pe mine, io am folosit o perioada pedala aia si foloseam un singur ton din ea, cu butonul de morph dat la max...mt2 e analog cum ai zis, si odata pus in fata unui amp full lampi capabil, face macel :)

cer scuze, am confundat cu metal master, insa aceeasi chestie...am cantat si pe df7 si suna cel mai bine simuland mt2:P

Edited by ilun
Guest Morgan
Posted

Pai priveste in felul asta, DF7 simuleaza MT2-ul (printre altele ce-i drept)... cred ca lucrul asta vorbeste de la sine

Guest MMG
Posted

Depinde mult la ce calitate este simularea respectiva, se poate sa fie crap. Uite, exista o simulare de MT-2 si la POD-urile XT de la Line 6, si nu e tocmai identica cu MT-2-ul. Dar suna foarte fain, nevertheless, desi nu e la fel ca un MT-2. Daca vrei exact sunetul de MT-2, ia un MT-2, nu ceva care il simuleaza.