Elven Roamer Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 (edited) Pret: 500-1350 Localitate: Brasov Contact: 0736996157 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari. Am tot trecut prin diverse chitari de la ibanez fender takamine pana la taylor 214 ce, si cu parere de rau, am ramas fara pentru ca prioritati,sanatate,etc. Mi.am dat seama ca imi e dor de chitara, si de aia va cer ceva recomandari/oferte de chitari acustice/electroacustice, cu sau fara cutaway, prima conditie e sa sune cat mai bine, a doua poate sa aiba solid top, iar a 3a pretul cat mai mic. Vroiam sa iau seagull s6 cand era la 1800 ron de BF, ca e full solid wood si suna absolut superb, actiune foarte joasa, fara zbarnaituri samd, dar e cam sus pretul pentru bugetul pe care nici nu il am fixat. Prin urmare, va intreb care ar fi cele mai bune 3 chitari in functie de sunet si pret ( stiu ca e subiectiv, dar nu imi permit momentan ca prioritate sa pun pe primul loc sound signature, electro-acustica, cutaway,etc. Poate are cineva o chitara buna de vanzare la pret decent?buget 500+, poate sa ajunga si pana pe la max 1350-1400 cu transport daca chiar merita ceva. Va multumesc! Edited February 11, 2020 by Elven Roamer
corM Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Salut, iti pot oferi cateva variantem pretul il mai putem negocia usor:
Recommended Posts