www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tabs by mike_KidLazy

mike_KidLazy
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Daca e careva interesat de chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Wonderful Life" de la Bring Me The Horizon, sau pur si simplu de o mostra de cum suna un Mooer GE300 (pe alocuri combinat cu un Digitech Whammy V), dati un play la video-ul de mai jos. Enjoy (or not)!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

O ruseasca veche de prin 2018, nimic deosebit. N-am avut nimic gata pentru saptamana trecuta, asa ca mi-am permis sa reciclez niste zdranga-zdranga mai vechi. Intre noi fie vorba, nu prea mi-a iesit tonul aici, din pacate. Ca de altfel mai nimic din ce am facut cu chitara asta. Desi e un instrument foarte misto si comod, in ce priveste tonul nu-mi pare rau deloc ca m-am despartit de ea. In fine, enjoy (or not)!

Am zis sa pun chitara izolata si pentru coverul asta, pe care l-am scos mai pe la inceputul anului. Cum nu e foarte multa chitara in original, mi-am permis sa ma joc un pic mai mult decat de obicei peste original. Ce-a iesit, puteti asculta mai jos, iar daca vreti sa ascultati coverul full, cu tot cu original, gasiti link in descriere. Enjoy (or not)!

• 2 weeks later...

Chitara si bass izolat pentru "Breaking The Habit" de la Linkin Park. PIesa e aproape enervant de simpla, sunt doar doua riff-uri de chitara. Poate la bass sa zicem ca sunt lucrurile un pic mai interesante, dar nici acolo nu e nimic deosebit. In schimb as zice ca cel mai mare challenge la piesa asta e sa reusesti sa "prinzi" tonurile, sa te apropii cat mai mult de original. Cred ca am reusit, partial. Si imi place foarte mult cum suna PRS-ul asta combinat cu Mooer-ul meu GE300, dozele astea sunt super versatile, cel putin pe partea de clean.

In fine, enough talking, enjoy (or not)!

• 2 weeks later...

Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Here To Stay" de la Korn. La o prima vedere/auditie, ai zice ca my guitar sounds like crap in this video, dar daca asculti cu atentie originalul, iti dai seama ca in realitate pana si pe original tonul e super muddy, mai ales pe canalul drept. Ma rog, dati un ochi si o ureche si dati-va si voi cu parerea if you feel like. Enjoy (or not)!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Chitareala mea izolata si taburi pt coverul de saptamana trecuta la "I'm Not Right" de la Tetrarch. S-au strecurat ceva greseli in ce am cantat pentru ca nu am fost suficient de atenta la unele parti cand am studiat video-ul cu playthrough-ul oficial, dar am corectat toate problemele in taburi. Long story short, enjoy (or not)!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Am uitat sa las aici zdranganeala mea izolata si taburile pentru "Lost" de la Linkin Park. Bassul are oleaca de fretbuzz si suna putin cam meh, ca l-am tras prin procesor in loc sa-l leg direct la interfata audio, dar deh, lenea e cucoana... enjoy (or not)!