mike_KidLazy Posted January 27, 2022 Author Posted January 27, 2022 Zdranganeala mea si taburi pentru "She Loves Me Not" de la Papa Roach. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 11, 2022 Author Posted February 11, 2022 Inca una, pentru "The Hating" de la Korn. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 3, 2022 Author Posted March 3, 2022 Am lipsit un pic de-aici, here's the latest one la o "ruseasca". Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 17, 2022 Author Posted March 17, 2022 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Lies" de la Evanescence, o piesa old-school, destul de obscura a lor, dar foarte faina. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 31, 2022 Author Posted March 31, 2022 Chitara izolata si taburi pe ecran la "ruseasca" mea de saptamana trecuta. Nimic interesant, enjoy (or not)! etc.
mike_KidLazy Posted April 14, 2022 Author Posted April 14, 2022 Chitara si bass izolat + taburi pe ecran pentru "Points Of Authority" de la Linkin Park. Man I like that percussive guitar riff 😁. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 28, 2022 Author Posted April 28, 2022 Inca unaaaaa... hai cu zdranga-zdranga! And don't forget to enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 12, 2022 Author Posted May 12, 2022 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru varianta mea din 2022 la "Lost In Paradise" de la Evanescence. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 26, 2022 Author Posted May 26, 2022 Chitara si bass izolat & taburi pe ecran pentru "Faint" de la Linkin Park. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 10, 2022 Author Posted June 10, 2022 Daca e careva interesat de chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Wonderful Life" de la Bring Me The Horizon, sau pur si simplu de o mostra de cum suna un Mooer GE300 (pe alocuri combinat cu un Digitech Whammy V), dati un play la video-ul de mai jos. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 23, 2022 Author Posted June 23, 2022 Inca una, tot cu Mooer-ul. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 11, 2022 Author Posted July 11, 2022 O ruseasca veche de prin 2018, nimic deosebit. N-am avut nimic gata pentru saptamana trecuta, asa ca mi-am permis sa reciclez niste zdranga-zdranga mai vechi. Intre noi fie vorba, nu prea mi-a iesit tonul aici, din pacate. Ca de altfel mai nimic din ce am facut cu chitara asta. Desi e un instrument foarte misto si comod, in ce priveste tonul nu-mi pare rau deloc ca m-am despartit de ea. In fine, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 14, 2022 Author Posted July 14, 2022 Am zis sa pun chitara izolata si pentru coverul asta, pe care l-am scos mai pe la inceputul anului. Cum nu e foarte multa chitara in original, mi-am permis sa ma joc un pic mai mult decat de obicei peste original. Ce-a iesit, puteti asculta mai jos, iar daca vreti sa ascultati coverul full, cu tot cu original, gasiti link in descriere. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 29, 2022 Author Posted July 29, 2022 Chitara si bass izolat pentru "Breaking The Habit" de la Linkin Park. PIesa e aproape enervant de simpla, sunt doar doua riff-uri de chitara. Poate la bass sa zicem ca sunt lucrurile un pic mai interesante, dar nici acolo nu e nimic deosebit. In schimb as zice ca cel mai mare challenge la piesa asta e sa reusesti sa "prinzi" tonurile, sa te apropii cat mai mult de original. Cred ca am reusit, partial. Si imi place foarte mult cum suna PRS-ul asta combinat cu Mooer-ul meu GE300, dozele astea sunt super versatile, cel putin pe partea de clean. In fine, enough talking, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Here To Stay" de la Korn. La o prima vedere/auditie, ai zice ca my guitar sounds like crap in this video, dar daca asculti cu atentie originalul, iti dai seama ca in realitate pana si pe original tonul e super muddy, mai ales pe canalul drept. Ma rog, dati un ochi si o ureche si dati-va si voi cu parerea if you feel like. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 19, 2022 Author Posted August 19, 2022 Un video mai vechi pe care l-am reciclat - am scos tot ce era "eye candy" din el, am pus niste taburi pe ecran si niste text, and there you go. Apropo, scuze pentru gherlele de pe ici, pe colo. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 8, 2022 Author Posted September 8, 2022 Chitara izolata si taburi pentru "Blind Lane", prima piesa de la Annisokay pe care am ascultat-o vreodata si care got me hooked up instantly. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 22, 2022 Author Posted September 22, 2022 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Mann Gegen Mann" de la Rammstein. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 7, 2022 Author Posted October 7, 2022 Chitara izolata si taburi pentru "ruseasca" de saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 21, 2022 Author Posted October 21, 2022 Chitara izolata si tobe din cel mai recent collab al meu. Feic, dom'le, feic... ntz, ntz :). Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 17, 2022 Author Posted November 17, 2022 Ete si zdranganeala izolata la coverul de saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 16, 2022 Author Posted December 16, 2022 Chitara izolata la "zdranganeaua" mea de saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Si inca una pentru "Sacred Lie" de la Disturbed, pe care am cantat-o undeva prin 2018, cred. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted January 13, 2023 Author Posted January 13, 2023 Chitara izolata + taburi pe ecran si alte cateva detalii (zic eu) utile pentru cine vrea sa invete la chitara "Holy Roller" de la Spiritbox. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted January 26, 2023 Author Posted January 26, 2023 Chitara si bass izolate pt "Du Hast" de la Rammstein (of course, cu tot cu taburi). Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 24, 2023 Author Posted February 24, 2023 Chitareala mea izolata si taburi pt coverul de saptamana trecuta la "I'm Not Right" de la Tetrarch. S-au strecurat ceva greseli in ce am cantat pentru ca nu am fost suficient de atenta la unele parti cand am studiat video-ul cu playthrough-ul oficial, dar am corectat toate problemele in taburi. Long story short, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 10, 2023 Author Posted March 10, 2023 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Supernova" de la Within Temptation. A very simple and straightforward, yet pretty nice song. Sau na, cel putin pt urechile mele. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 29, 2023 Author Posted March 29, 2023 Am uitat sa las aici zdranganeala mea izolata si taburile pentru "Lost" de la Linkin Park. Bassul are oleaca de fretbuzz si suna putin cam meh, ca l-am tras prin procesor in loc sa-l leg direct la interfata audio, dar deh, lenea e cucoana... enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 6, 2023 Author Posted April 6, 2023 Chitara si bass izolate, zdranganite de mine, pentru piesa "The Only One" de la Evanescence. Cu taburi pe ecran, as always. Enjoy (or not)!
Recommended Posts