mike_KidLazy Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 And there it is, primul pseudo-tutorial pe anul asta. Am pus si chitara, si bassul, cu taburi pe ecran pentru amandoua, precum si alte detalii si informatii care mi s-au parut mie ca ar fi folositoare cuiva care ar vrea sa invete sa cante piesa asta. Acestea fiind spuse, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Asta e chitara izolata la un cover mai vechi, de prin 2018. Initial nu intentionam sa fac asa ceva, mai ales ca e destul de multa zbenguiala in video-ul initial, dar cineva mi-a cerut recent un tab la piesa asta, asa ca am zis ca as putea folosi totusi asta in avantajul meu. Asa reusesti sa faci rost de content fara sa fie nevoie sa filmezi in plus . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Alta chitara izolata la alta vechitura, de data asta "Everybody's Fool" de la Evanescence. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Cand am postat prima oara coverul full, acum vreo 10 luni, eram convinsa ca no one would give a crap about it, mai ales ca Guano Apes nu prea mai sunt asa populari de cand si-au schimbat soundul, but this turned out to be way more successful that I'd thought. Asa ca hai sa-i dam cu chitara izolata si la "Open Your Eyes". Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Hai cu inca un "feic". Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 Inca unul, de data asta si cu bass. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 25, 2021 Author Posted February 25, 2021 Inca o chitara izolata si taburi la un cover mai vechi. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 Alt track izolat de la un cover mai vechi, de prin 2017. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Asta a fost prima inregistrare ever pe care am facut-o cu chitara asta. Mi-a placut maxim de prima data de cand am "bagat-o in priza". Asa ca m-am gandit sa-i dau si cu chitara izolata si cu niste taburi. "ca sa fie feicu' feic". Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Lol, eu abia acum observ ca sunt deja pe a doua pagina in topicul asta . Alright, iata si chitara izolata la coverul de saptamana asta. Tot cu frumusetea asta de PRS. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 Cineva mi-a zis recent ca (,) coverul asta e un "c@c@t" compresat . Asa ca va las si voua aici chitara izolata de la el, sa bagati un ochi si o ureche daca aveti chef. Mersi frumos si enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 Mai las aici inca o mizerie. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 N-am mai avut timp sa fac un video nou pentru saptamana asta, asa ca asta e oleaca de umplutura, dar ma revansez eu at some point. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 Aaaand here's one more: "Parasite Eve" de la Bring Me The Horizon. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 Inca o "ruseasca", because why not. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 29, 2021 Author Posted April 29, 2021 Zdranganeala mea de pe "Better Without You" de la Evanescence. Cu taburi si toate alea. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 Inca una, de data asta si cu bass, la "Lying From You" de la Linkin Park. Am gresit un palm mute la chitara fix inainte de a doua strofa, dar nu mai refac nimic, imi bag picioarele . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 20, 2021 Author Posted May 20, 2021 Trebuie sa recunosc ca, desi asta nu e deloc o piesa grea, mi-a fost destul de greu sa-i dau de cap. Nu stiu ce s-a intamplat, dar mi se pare mixata foarte aiurea, chitara abia se aude, si e suprapusa peste tot felul de synth-uri si efecte, de la un moment dat chiar nu-ti mai dai seama ce si cum. Prin urmare am luat-o de vreo 2 ori de la capat cu ea, pentru ca initial am avut impresia ca e in Drop A#, si deci m-am apucat sa o invat pe un 6-string pe care il tineam i acordaul ala. Apoi, mai pe la jumatatea piesei, am avut impresia ca aud si un low G# pe-acolo, asa ca mi-am bagat Digitech Whammy-ul in priza sa invat piesa cu pitch shift -2st. But noooooo. De fapt ce mi se parea mie a fi un G# era de fapt un A, asa ca apuca-te si schimba chitara cu un 7 string in Drop A si pune-te si reinvata tot. Partea si mai "faina" e ca fix dupa ce am terminat de inregistrat si filmat toata sandramaua, mi-am dat seama ca am gresit un acord la refrene, am mai ratat un low A pe-acolo, ca eu initial in timp ce scoteam acordurile, mie imi suna a E. Stupid mix 😂. In fine, am zis ca nu mai refac nimic, asa o las. Oricum, nu suna chiar atat de rau, and nobody said it has to be perfect. Gata cu flecareala, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 27, 2021 Author Posted May 27, 2021 De data asta am lasat si tobele pe track, le-a cantat prea misto Gerasimos ca sa ma indur sa le scot. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 3, 2021 Author Posted June 3, 2021 Un pic cam sloppy la ritm pe ici pe colo, but meh. Se putea si mai rau. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 10, 2021 Author Posted June 10, 2021 Inca o chitara izolata la o "ruseasca" de prin martie sau ceva de genul, daca nu ma insel. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 17, 2021 Author Posted June 17, 2021 Pe zi ce trece imi place tot mai mult tonul asta de bass. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 24, 2021 Author Posted June 24, 2021 Chitara izolata la un cover mai vechi, de prin 2019. Pe vremea aia nu faceam tutoriale de genul asta, prin urmare ma durea la basca in ce acordaj cantam, asa ca aici am folosit Drop A in loc de A Standard, cum fac de obicei baietii de la Korn. Cu toate astea, in tabul link-uit in descriere (in format Guitar Pro) am inclus si varianta pentru A Standard (as fi bagat-o si in video, dar nu mi-a mai incaput pe ecran, meh). Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 1, 2021 Author Posted July 1, 2021 Din ce vad, pare sa nu prea mai cante nimeni (sau aproape nimeni) pe-aici pe forum, but oh well, here comes another one. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Inca una, la "The Islander", de la Nightwish. Nu sunt sigura de partile lui Emppu, le-am scos doar dupa ureche si din niste live-uri la piesa asta. As zice ca am nimerit-o cam 75% overall. Anyway, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Chitara si bass izolat de la un remake pentru "Hit The Floor" de la Linkin Park. Ridiculously easy and fun to play, yet awesome song. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 Nu stiu cata lume asculta annisokay, deci e destul de probabil sa nu strang prea multe view-uri cu asta, insa abordarea pe care am avut-o si efectele pe care le-am folosit pentru acest cover mi s-au parut suficient de interesante si de neobisnuite (pentru ceea ce fac eu de obicei) incat sa merite totusi un pseudo-tutorial cu track-ul izolat de chitara. Enjoy (or not)!
Recommended Posts