www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
mike_KidLazy

Tabs by mike_KidLazy

Recommended Posts

Cum din ce in ce mai multa lume ma tot intreaba de taburi si de cum sa invete nu stiu ce piese la chitara, m-am gandit sa fac si video-uri cu track-ul de chitara izolat + tabulaturi on-screen pentru toate piesele la care o sa fac coveruri de-aici incolo, si sa le postez aici. Ca sa fie mai usor de urmarit si sa nu distraga atentia, o sa folosesc aceleasi fisierele video de la coverurile propriu-zise, doar ca stripped of all the eye-candy stuff si focusate strict pe chitara si pe maini, ca sa se vada cat mai bine ce si cum zdrangan acolo. Cam asta e maximul de care ma pot apropia as far as song tutorials/lessons are concerned, avand in vedere ca nu is genul ala de persoana care sa inceapa cu: "Ok, so you start with this finger on this string on this fret... etc". Am vrut ceva orientat mai degraba spre rezultatul final decat pe proces.

Cu toate astea, fiind prima data cand fac asa ceva, orice feedback e binevenit, asa ca daca aveti comentarii, sugestii etc, sunteti bineveniti sa va dati cu parerea mai jos.

Multumesc si enjoy (or not)!

P.S.: fisierele Guitar Pro cu taburile efective nu le-am atasat aici, insa se pot downloada la linkurile din descrierea de pe YouTube pt fiecare video in parte. 

 

Edited by mike_KidLazy
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

As usual, daca e careva care vrea sa invete piesa asta la bass, sau pur si simplu sa asculte doar linia de bass, aveti aici track-ul izolat (cantat de mine) + taburi pe ecran din a doua jumatate a video-ului pentru piesa "Re-Arranged" de la Limp Bizkit. Enjoy (or not)!

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chitara izolata + tab la coverul de saptamana trecuta. De data asta a trebuit sa schimb putin formatul si sa nu mai folosesc footage-ul de la coverul propriu-zis, pentru simplul motiv ca e atat de multa miscare si atat de mult dat din cap acolo, incat nu prea se preteaza la un asa-zis tutorial. Ar fi dat aiurea si ar fi fost foarte obositor pentru ochi, asa ca am lasat doar track-ul meu de chitara, cu metronom pe el si suprapus direct peste tab. And as usual, some useful info while the tab is playing.

O sa mai fie momente unde o sa experimentez un pic cu tipul asta de video-uri. Until then though, enjoy (or not)!

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neata! Azi avem ceva usor diferit: nu mai avem chitara izolata la coverul de saptamana trecuta (oricum nu conteaza, ca si astea pe care le pun in topicul asta is tot la fel de fake :lol:), ci la un cover scos in 2013, si anume "Nine Thou" de la Styles Of Beyond, care are reputatia de a fi video-ul cu cele mai multe view-uri de pe canalul meu, dar si cel mai hated, pe motiv ca "e fake". See? No matter what I do, I just can't escape it :). Cum nu mai aveam inregistrarile vechi, am mai tras inca o data chitara si am programat si track-ul de tobe, ca-s prea multe parti unde nu canta chitara, si am zis ca da prea aiurea sa dau din cap pe liniste, stiti ce zic? :) 

Mno, enjoy (or not)!

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saptamana asta avem iar track izolat de chitara la coverul de saptamana trecuta, adica "Sleepwalking" de la Bring Me The Horizon. Hai ca mai fake de atat, chiar nu se poate :)Enjoy (or not)!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Track izolat de chitara + tab la coverul de luni, adica "When You're Not There" de la Korn. Desi coverul propriu-zis a fost o colaborare, am inclus aici doar partile mele de chitara. Enjoy (or not)!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe undeva prin 2017 am facut un cover la piesa "This Is The New Shit" de la Marylin Manson (e ingropat pe undeva prin topicul meu mare cu coveruri), iar acum cateva luni un subscriber m-a rugat sa fac un tutorial pentru piesa asta. Desi in general nu fac coveruri sau video-uri la cerere, avand deja filmarile si inregistrarile de la video-ul initial, am zis sa fac totusi un filmulet in care sa pun track-ul izolat de chitara, cantat de mine, + taburi pe ecran. Asa ca daca vrea careva sa invete piesa asta la chitara, puteti folosi acest filmulet ca starting point. Iar in caz ca e careva interesat, aruncati un ochi si pe restul canalului meu de YouTube, poate mai gasiti ceva pe-acolo care sa va placa si sa va convinga sa va abonati. Multumesc frumos si enjoy (or not)!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.