mike_KidLazy Posted May 11, 2023 Author Posted May 11, 2023 (edited) Apparently am uitat sa pun aici un video, dar nu-i nimic, I'll do it now, ca tot aveam de postat acum. So, chitara si bass izolate pentru "Radioactive" de la Bullet For My Valentine: And last, but not least, track izolat de bass pentru "Don't Stay" de la Linkin Park, dar de data asta nu cu metronom, ca de obicei, ci cu tobe programate de un subscriber pasionat care s-a oferit sa-mi dea o mana de ajutor cu treaba asta. Poate la un moment dat transform asta intr-o serie separata, ca un fel de backing track-uri. Ma mai gandesc. Pana una-alta, enjoy (or not)! Edited May 11, 2023 by mike_KidLazy
mike_KidLazy Posted July 29, 2023 Author Posted July 29, 2023 Am mai scos niste "d-astea cu zdranga-zdranga si cu taburi" intre timp, asa ca le las aici. Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted August 5, 2023 Author Posted August 5, 2023 Si inca una pentru "Amin" . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 29, 2023 Author Posted August 29, 2023 Inca una, de data asta la un cover mai vechi. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 11, 2023 Author Posted September 11, 2023 Si ultima, cea mai recenta. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 7, 2023 Author Posted October 7, 2023 Hai si cu chitara izolata si taburi la "The Little Things Give You Away" de la Linkin Park. Un pic de acustica, un pic de electrica, niste riff-uri simple, un solo la fel de simplu, dar foarte muzicale si "de efect" in contextul dat. Or maybe it's just me being subjective, as this is one of my all-time favorite Linkin Park songs. Pana la postul urmator, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 21, 2023 Author Posted October 21, 2023 And here's the latest one: chitara izolata si taburi pe ecran pentru "One Good Reason" de la Celldweller. Numele suna obscur ca naiba, insa cei care au jucat NFS Most Wanted (2005) sigur o cunosc . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 4, 2023 Author Posted November 4, 2023 "Teardrops" de la Bring Me The Horizon, cu niste taburi un pic mai stufoase (na, trebuiau baietii every now and then sa aiba 3 chitari diferite care sa cante simultan), si cu muuuuulte note si explicatii and stuff like that. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 18, 2023 Author Posted November 18, 2023 Nu intentionam neaparat sa fac un video de genul pentru piesa asta, dar daca au tot fost oameni care au cerut taburi, am zis: mno, hai sa facem taburi. Therefore, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 1, 2023 Author Posted December 1, 2023 (edited) Pentru piesa asta chiar nu intentionam sa fac un video taburi, dar ca si in cazul piesei anterioare, l-am facut la cerere. Iar cum n-am avut timp sa fac un remake ca lumea, am folosit inregistrarea si filmarile initiale din 2015, de cand am facut coverul asta (damn this is old...). M-am si mirat cand mi-am dat seama ca inca mai am fisierele pe hard. BTW, scuzati solo-ul ala mega-sloppy si cringe, puteti sa dati dislike daca va zgarie prea tare pe creier (si nu numai! 🤣) . Gata, va las. Enjoy (or not)! Edited December 1, 2023 by mike_KidLazy
mike_KidLazy Posted December 17, 2023 Author Posted December 17, 2023 Chitară și bass izolate din remake-ul coverului meu la "Nobody's Listening", poate cea mai "grea" piesă de la Linkin Park . Un pic de "gigi" la chitară din loc in loc și niște "dâng-dâng" la bass. Plus taburi pe ecran, ca na... așa-i tradiția pe threadul ăsta. So there you go. As always, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 31, 2023 Author Posted December 31, 2023 Si iata ca am ajuns si la ultimul video pe 2023. La multi ani tuturor si sa "chitarim" cu bine in noul an! Si ca de obicei, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 10 Author Posted February 10 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Throne Of The Sunset" de la ANNISOKAY. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 2 Author Posted March 2 Inca una, la un cover foarte vechi: "Космос (Outer Space)" de la t.A.T.u. I know this is sloppy af, but this one was recorded way back in 2016, atata puteam atunci. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 31 Author Posted March 31 Si inca una, tot la un cover vechi, de data asta "My Heart Is a Fist" de la Papa Roach, ca n-am avut cand sa termin un cover nou saptamana asta . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 13 Author Posted April 13 And another one. Spre deosebire de video-urile mele obisnuite cu track-urile de chitara/bass + taburi pe ecran, unde reciclez fix filmarile care se pot vedea in coveruri, aici am decis sa trag niste duble separate stand pe scaun. M-am gandit ca daca as fi folosit direct footage-ul din cover ar fi fost un pic mai greu de urmarit tutorialul, dat fiind ca in cover e un pic cam prea multa miscare in cadru. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 4 Author Posted May 4 Asta e de la un cover mai vechi, din 2020, but here it goes. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted June 15 Author Posted June 15 Se pare ca am uitat sa pun asta aici saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted July 23 Author Posted July 23 Chitara si basul de la coverul meu la "What I've Done" de la Linkin Park. La un moment dat sa pun pe canal si fiecare din cele doua instrumente separat, just for fun. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 3 Author Posted August 3 Inca una, de data asta de la o "ruseasca". Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 28 Author Posted August 28 Video facut la cerere, dupa un cover mai vechi al meu, de prin 2018-2019 or so. Nu e cantat ca in original, ci e o versiune oversimplified pe baza principalelor acorduri ale piesei, but it's a good starting point for beginners nonetheless. Which is why I was requested to make this video in the first place . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 16 Author Posted September 16 (edited) Hai si cu taburi pentru "Basul si cu toba mare". Enjoy (or not)! Edited September 16 by mike_KidLazy
mike_KidLazy Posted October 6 Author Posted October 6 Chitara si bas izolate + taburi pe ecran pentru "Fighting Myself" de la Linkin Park. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 16 Author Posted October 16 Desi probabil n-o sa se uite prea multa lume la video-ul asta, avand in vedere ca nici piesa, nici trupa, nu sunt printre cele mai populare, am zis totusi sa-l fac si sa-l arunc si aici, for the sake of consistency . Asadar, aveti mai jos track-ul izolat de chitara din coverul meu la "Weak Tricks" de la Relative, cu taburi pe ecran. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 20 Author Posted October 20 Inca una la un cover mai vechi, de prin 2020 - varianta initiala de la "Soul Song" de la Grey Daze. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 26 Author Posted October 26 And here's the one from my latest cover: "Heavy Is The Crown" de la Linkin Park, cu multe note si explicatii pe ecran. Poate mai multe ca niciodata. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 5 Author Posted November 5 Coverul la piesa asta l-am scos undeva mai pe la inceputul anului, but for some reason abia acum am reusit sa scriu si tabul pentru ea. Most likely no one's gonna care since it's a song in Ukrainian, but I'll throw it here anyway. Enjoy (or not)!
Recommended Posts