mike_KidLazy Posted August 5, 2021 Author Posted August 5, 2021 Chitara si bass izolat la "My Own Summer" de la Deftones. Cu tot cu tab, bineinteles. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Chitara izolata la un cover mai vechi, din 2017. Ma misc ceva mai mult in video-ul asta, pentru ca pe vremea cand l-am filmat nu faceam inca si video-uri de genul asta, nu aveam in plan sa fac asa ceva. Oricum, se vede destul de bine ce fac pe grif. That being said, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Chitara izolata la o alta "ruseasca". In mod normal n-as fi facut video-ul asta, insa am avut un request de la un urmaritor, so... things a KidLazy does to make a fan happy. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 One more. "Build Your Cages" de la Pulse Ultra, de pe coloana sonora a jocului "Need For Speed: Hot Pursuit 2". Mai dau gherle din cand in cand, dar nu e nici cea mai simpla piesa pe care am cantat-o vreodata, iar eu cu tehnica nu stau chiar extraordinar, deci nu dati cu parul, va rog . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 "Alright, partner... keep on rollin', baby...". Daca n-ar fi fost Fred Durst cu vocea si cu versurile lui de rahat, poate trupa asta ar fi fost mult mai apreciata. Baietii cu instrumentele chiar cantau fain. Anyway, m-am prostit si eu oleaca cu chitara pe piesa asta. Nu am cantat fix ca Wes, ci am folosit alt acordaj si nici n-am folosit bara de whammy, ci o pedala, dar zic eu ca am reusit cat de cat sa ma apropii de soundul din original. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted August 26, 2021 Author Posted August 26, 2021 Hai si cu zdranganeala de la "Iș Vil" de la "Ramștain". Cu tot cu bass de data asta. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 Inca una, si ma duc . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 9, 2021 Author Posted September 9, 2021 Una la un cover mai vechi, "Lifeline" de la Papa Roach. Been accused of faking this one quite a few times. De fapt, stai, ca chiar e fake, ca de altfel tot ce fac pe canal, haha . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 Chitara izolata la "Farther Away" de la Evanescence. Cu taburi pe ecran, of course. Hai ca parca nu mi-a iesit chiar asa de rau. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 Desi asta nu e chiar cea mai populara piesa t.A.T.u. ever, in ultima vreme vad ca imi tot cere lumea taburi pentru ea. Well, there you go! Cu tot cu trackul izolat de chitara si cu un solo de tot rahatul la final . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 Chitara izolata si taburi la un cover mai vechi, din 2018. Am mai "pus de la mine" cateva parti, avand in vedere ca in track-ul original, pe strofe si bridge nu canta chitara, asa ca am zis sa nu stau degeaba pe juma' de piesa, ci sa o stric in stil propriu . Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 Initial am zis ca nu fac video cu chitara izolata pentru asta, dar m-am razgandit intre timp, so here it f-ing goes. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 Hai si cu "Sleeping Awake" de la P.O.D. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Inca una. Aici mi-am permis sa ma joc mai mult decat de obicei, avand in vedere ca originalul nu contine niciun pic de chitara. Hence all guitar parts in this video are completely optional, but they could serve as a source of inspiration for whomever might want to play this song, I guess. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 14, 2021 Author Posted October 14, 2021 Inca una pentru care nu aveam de gand initial sa fac un asemenea video, dar momentan nu mai am timp sa mai editez altceva, asa ca las si eu asta aici 😛. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 21, 2021 Author Posted October 21, 2021 Chitara izolata si taburi la varianta mea de cover din 2021 pentru "QWERTY" de la Linkin Park. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 25, 2021 Author Posted October 25, 2021 N-am cantat-o in acordajul original (cred ca baietii o canta in C Standard, nu in Drop C, ca mine), dar tot la fel ca in original suna. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 28, 2021 Author Posted October 28, 2021 Cum se apropie iar "ziua aia din an", am simtit cumva nevoia sa fac video-ul asta as a humble tribute, la exact doi ani de cand am publicat coverul initial. Un alt motiv pentru care coverul asta are o valoare sentimentala foarte mare pentru mine e faptul ca asta a fost prima mea inregistrare cu PRS-ul asta. Si chiar si acum, dupa ceva timp, mi se pare ca a iesit atat de faina (although it's still sloppy at times), incat am zis ca merita sa pun si chitara izolata. Si pentru ca am vrut sa iasa in evidenta chitara, am decis sa fac video-ul asta pe "formatul vechi", cu chitara izolata in prima parte, fara metronom, si tabul din a doua jumatate a filmuletului. Sper sa va placa si voua macar pe jumatate cat imi place mie. R.I.P. Colectiv...
mike_KidLazy Posted November 4, 2021 Author Posted November 4, 2021 A fost infinit mai usor sa cant piesa asta decat sa scriu tab la ea, but meh. Things I do for love... Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 11, 2021 Author Posted November 11, 2021 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Feeding The Dark" de la Evanescence. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 15, 2021 Author Posted November 15, 2021 Inca una din 2016, de pe vremea lui Pasvante Chioru (almost literally) . Piesa asta a fost una din cele mai "intricate" pe care le-am cantat vreodata (desi nici macar nu e metal), si totodata asta a fost unul dintre primele video-uri pe care le-am facut cu Ibanezul dupa ce l-am "portocalit" . Si desi nu se prea incadreaza in ce zdrangan eu de obicei, apparently people liked the full cover, so I decided to unearth it once again before it gets buried by YouTube among billions of other videos. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 18, 2021 Author Posted November 18, 2021 Una de prin 2019 daca nu ma insel. Mi-au tot cerut taburi pentru ea, desi nici macar n-am cantat in acordajul original. Oh well, there it goes. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 25, 2021 Author Posted November 25, 2021 Zdranganeala izolata de pe "Disguise" de la Motionless In White (cu tot cu taburi, as usual). Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 3, 2021 Author Posted December 3, 2021 Asta e poate cel mai heavy riff pe care l-au scris Linkin Park vreodata. Da, e scurt track-ul, dar mai bine putin si bun decat mult si prost. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Chitara si bass izolat + taburi pe ecran pentru "It's The Fear" de la Within Temptation. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 ...si cam asa am stricat eu piesa "Letting You Go" a celor de Bullet For My Valentine. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 24, 2021 Author Posted December 24, 2021 Chitareala si bassaraia mea de pe "Skinnyman" de la Static-X. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 28, 2021 Author Posted December 28, 2021 Chitara izolata la un oldie de prin 2018. Destul de sloppy, mai ales pe partea de clean, but it is what it is. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted December 30, 2021 Author Posted December 30, 2021 Si iara si ultima mostra de "noize" pe anul asta: chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Decode" de la Paramore, pe care am cantat-o undeva prin 2018. La multi ani si enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted January 13, 2022 Author Posted January 13, 2022 Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Напролом" de la Louna, care la randul ei e de fapt un cover dupa "Get Alone" de la Comeback Kid. Cover la cover, adicatelea. Enjoy (or not)!
Recommended Posts