www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bassist caut trupa indie rock / post-punk / indie pop / electro

Recommended Posts

Posted (edited)

Cant la chitara de multi ani dar mai nou am descoperit placerea de a canta la bass din ce in ce mai mult. Deci in principiu pe pozitia asta as canta cu o trupa inchegata ceva indie pop / indie rock / post-punk. ( Prin trupa inteleg cel putin un tobar prezent ).

Am abilitati de compozitie, inregistrare, sound design, cunostinte de inginerie de sunet daca ajuta si e nevoie.

valabil doar pentru Bucuresti

contact prin PM

Edited by meyhnach
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Salut,

nu stiu daca mai este valabil anuntul dar eu incerc.

Suntem o trupa formata din doi chitaristi, voce si tobe, avem deocamdata 10 piese (in limba engleza) si intentionam sa inregistram un album, stilul este undeva intre indie rock - britt - alternativ.

Din pacate ne lipseste chitara bass si artistul din spatele ei, daca mai esti interesat sau doresti mai multe amanunte te rog sa ma contactezi. (0740 12 00 39)

Adrian.

• 5 months later...
Posted
On 21/11/2019 at 04:38, meyhnach said:

Cant la chitara de multi ani dar mai nou am descoperit placerea de a canta la bass din ce in ce mai mult. Deci in principiu pe pozitia asta as canta cu o trupa inchegata ceva indie pop / indie rock / post-punk. ( Prin trupa inteleg cel putin un tobar prezent ).

Am abilitati de compozitie, inregistrare, sound design, cunostinte de inginerie de sunet daca ajuta si e nevoie.

valabil doar pentru Bucuresti

contact prin PM

Buna . Sunt vocalista din bucuresti . Am 16 ani . Ma descurc destul de bine la cantat , mai ales pe stilul rock . Daca mai e valabil anuntul si cauti vocalista da mi un mesaj 0722258372