Eugen D Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0733003266 Link producator: https://en.audiofanzine.com/solid-state-combo-guitar-amp/marshall/mg15dfx/user_reviews/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Daca nu ai vecini de treaba, este un combo numai bun pentru apartament si studiu. Insa, se descurca si in sali mici/ medii de repetitii daca ai un tobar de treaba Nu prezinta defecte, Predare doar in Bucuresti.
Blackthorn Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Cum sta cu lampile. cand le-ai schimbat ultima oara? 1
Eugen D Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 14 hours ago, Blackthorn said: Cum sta cu lampile. cand le-ai schimbat ultima oara? Ha ha ha
alexx Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Salut, Anuntul mai este activ? Stiu pe cineva care te suna de o saptamana si nu raspunzi la telefon. Multumesc,
Eugen D Posted October 17, 2019 Author Posted October 17, 2019 16 hours ago, alexx said: Salut, Anuntul mai este activ? Stiu pe cineva care te suna de o saptamana si nu raspunzi la telefon. Multumesc, Salut, Este activ, Legat de persoana care ma suna, am mentionat foarte clar in anunt ca predarea se face doar in Bucuresti.. Multumesc,
Recommended Posts