www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Are cineva RM4 sau vreun amp MTS Series? Bineinteles ca vreau sa stiu cum suna, daca merita etc.etc

Insa intrebarea e: Pe combo'ul meu pot sa adaug ca preamp cu 4 module RM4? Se "pupa" sau RM4 e destinat exclusiv Randall stuff? De asemenea, ce-mi recomandati ca power attenuator? Explicati-mi un pic cum functioneaza, unde il conectez, daca merge pe combo sau doar pe head, la ce trebuies sa fiu atent cand il cumpar?

Senx!

Posted

Ma atrage ideea celor 4 module diferite. Teoretic am 4 amp'uri pe lampi intr-unul. Si e super cool ca sunt o gramada de variante de module. Varianta cu preamp e mai ieftina si mai putin complicata decat sa cumpar un amp nou noutz din seria MTS. Check-it-out. Ideea lor pt seria asta e chiar cool....sau hot ca'i pe lampi de fapt :)

Posted (edited)

Nu ai nici pe departe 4 ampuri intr-unul singur...Hai sa iti spun de ce...Etajul final ramine acelasi si se stie ca etajul final este cel care defineste mai mult un amplficator pe tuburi decit preampul ...Asta cu 4 in 1 este comerciala...Nu are cum sa sune un preamp de jcm800 de ex cu 6L6 in final cit e lumea...Si exemplele pot continua...

Edited by overdrive