Angel Eyes Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Pret: 1500 Localitate: Bucuresti Contact: 0726788884 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Squire cumparat de la Guitar Shop si modat impreuna cu Augustin Apostol. Initial a avut configuratia H-H, inca mai am placa cu dozele si potentiometrii originali cu care vine la pachet. Are doze Fender Zebra ceramice si pot-uri de 250k. Acum chitara are placa neagra H-S-S cu Dimarzio HS-3(Malmsteen) in neck si middle, si Dimarzio Mo'Joe (Satriani) in bridge si potentiometrii de 500k. Configuratia e Volum, ton, ton cu switch de 3 pozitii. Corzile sunt noi Curt Mangan 09-42, action-ul si intonatia sunt facute de Augustin. Din pacate nu mai gasesc capacul de pe spate si maneta de tremolo, anunt daca se schimba ceva. Pretul e negociabil, o dau cu o husa Fender pe care n-o folosesc. Se poate proba in Bucuresti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin1967 Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 NU vrei sa o schimbi cu un squire affinity cu neck maple si doze sss lace sensor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Eyes Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 Up. @calin1967 Nu multumesc am deja un Stratocaster cu rosewood si cant destul de rar cu ea....urmeaza sa ma-mpac cu gandul ca nu e de mine. Accept schimb cu multi-efecte de delay, gen Strymon Timeline sau similare (cu diferenta din partea mea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Eyes Posted June 17, 2019 Author Share Posted June 17, 2019 Up: pret nou 1100 ron, nu gasesc capacul din spate si maneta de tremolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Eyes Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Up: 950 Ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts