ypmiks Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Salut, Cum scrie în titlu, sunt toboșar și îmi caut anturaj muzical în vederea evoluării în acest domeniu. Pot să țin un ritm bine și atât timp cât lumea este și implicată scad șansele să grăbesc sau să încetinesc ritmul. Mi-ar plăcea să cânt producții proprii - încă nu am scris - dar ader și la a cânta cover-uri atât timp cât le folosim să învățăm. Menționez că tobele nu sunt sursa principală de venit - acasă am un set electronic pe care pot repeta pentru întâlniri. La urma urmei cântăm și muzică populară dacă există sinergie între membri. Mai jos primul cântec învățat, la a 3a tragere consecutivă. Mesaj privat și ne descurcăm ulterior. \m/
ypmiks Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 Am rămas fără sală momentan. Așadar și acest lucru este de luat în calcul.
Metalistu Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Salut, cati ani ai? Eu am 15 si nu stiu daca ai vrea sa colaboram.
ypmiks Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 Salut. 31 sau 32. Nu e nici un deranj și supărare. Ai/aveți trupă? Idei? Trimite-mi un mesaj privat.
Cosmin m Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Salut, sunt Cosmin, sunt chitarist si as vrea sa colaboram, da mi mesaj pe wapp daca esti interesat 0751661828
combssmbs Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 (edited) Salut.Sunt solist vocal si as fii interesat sa colaboram. 0725767509 Cris Edited July 25, 2019 by combssmbs
Mmagiorre Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Salut, Suntem o trupa cu experienta muzica rock ce a inregistrat un album si ne-ar interesa un tobar. Te intereseaza?
ypmiks Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 Vă mulțumesc pentru mesaje. Sunteți super toți. Momentan sunt prins cu niște proiecte și am omis să pun pauză acestui topuic. Așadar PIUA, voi reveni!
Aurica Marius Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 La 26.07.2019 la 8:51, ypmiks a spus: Vă mulțumesc pentru mesaje. Sunteți super toți. Momentan sunt prins cu niște proiecte și am omis să pun pauză acestui topuic. Așadar PIUA, voi reveni! Salutare,mai este valabil anuntul? Daca da,as fi mai mult decat bucuros sa discutam deoarece am o trupa de metal si sunt in cautare de un tobosar.Daca iti surade ideea atunci poti sa raspunzi aici pe topic sau ma poti contacta pe instagram:irealshark
Luca Ciufu Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 On 26/07/2019 at 08:51, ypmiks said: Vă mulțumesc pentru mesaje. Sunteți super toți. Momentan sunt prins cu niște proiecte și am omis să pun pauză acestui topuic. Așadar PIUA, voi reveni! Salut! Poti oricand veni la un jam session cu noi, suntem o trupa care canta metal si punk, avem deja cateva piese gata facute, hmu daca esti interesat
ypmiks Posted June 5, 2023 Author Posted June 5, 2023 On 08/06/2021 at 15:53, Luca Ciufu said: Salut! Poti oricand veni la un jam session cu noi, suntem o trupa care canta metal si punk, avem deja cateva piese gata facute, hmu daca esti interesat nu știu cum am ratat acest mesaj. Chiar îmi pare rău. Sper că sunteți în regulă și veseli
Recommended Posts