catal Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Salut , A cantat cineva pe unul dintre cele doua ampuri de bass ? Ce imi recomandati sa cumpar pe cel de 300w cu dif de 15" sau pe cel de 200w cu dif de 12" ?
vektor Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 De care ai nevoie ? In ce conditii vrei sa il folosesti ? Ce ton cauti ?
catal Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 (edited) trupa de cover care canta la evenimente mari-200-300 persoane , muzica pop-funk-disco-rock . Band mare cu tobe reci captate cu microfoane si inclusiv cu 3-4 suflatori . Cu cel de 12" , nu stiu daca fac fata .... Edited February 6, 2019 by catal
vektor Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Depinde de difuzor. Nu le poti incerca pe ambele ? (Dar da, in general bigger is better) Un setup destul de comun pentru bass e amp(head) plus 1x15 plus 4x10
catal Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 Deci este clar ca trebuie sa ajung la muziker ca sa le probez pe ambele . Exclud varianta cu cabinetul de 4x10 , spatele meu stie de ce :-) , voi incerca sa inlocuiesc cu amplificarea prin P.A. . De aceea ma uit sa aiba si iesire D.I. XLR . Multumesc .
Recommended Posts