Leonardo Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) Salut! Numele meu este Leonardo, am 15 ani si de ceva timp mi sa pus pata pe cantatul la chitara, problema este ca nu stiu cu ce se mananca, nam habar de nimic, tot ce stiu este ca vreau sa fie o chitara electrica modelul stratocaster sau super stratocaster, sa fie noua, sa coste intre 500 si 950 de lei si sa sune bine pe ritmuri de rock sau blues .Ce-mi recomandati Edited January 6, 2019 by Leonardo
tibimosby Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 sa mergi la un magazin cu cineva care se pricepe. 1
Leonardo Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Ce sa aleg:Craiova sau Timisoara pentru ca eu stau in Tg Jiu
adrianni Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 N-ar strica sa dai si pe la orele de romana cand ai timp ca nici de materia asta nu prea ai habar aparent... 1 1
Miklos Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Nu înțeleg cum î-ți permiți să comentezi în halu' ăsta. Cu +389 reputation? 1
Miklos Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 On 06/01/2019 at 21:49, Leonardo said: Salut! Numele meu este Leonardo, am 15 ani si de ceva timp mi sa pus pata pe cantatul la chitara, problema este ca nu stiu cu ce se mananca, nam habar de nimic, tot ce stiu este ca vreau sa fie o chitara electrica modelul stratocaster sau super stratocaster, sa fie noua, sa coste intre 500 si 950 de lei si sa sune bine pe ritmuri de rock sau blues .Ce-mi recomandati https://www.soundcreation.ro/contact.html
Recommended Posts