Scandik Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 (edited) Salut! Sunt un chitarist cu ceva experienta muzicala si scenica, experienta dobandita alaturi de trupa Fallen (metalcore/modern metal), in care activez din anul 2012. Din fericire, odata cu terminarea studiilor de licenta, am capatat mai mult timp liber in care sa fac ce imi pofteste inima. Pe cale de consecinta, caut o trupa de Black (preferabil melodic) sau Death Metal in care sa cant la bass. Atata timp cat e muzica cu Satana in suflet, e ok . Am posibilitatea sa vin la cate 2 repetitii pe saptamana, preferabil seara. Cer si ofer seriozitate, piese invatate acasa si metronom bine pus la punct. Detin chitara bass cu 5 corzi. De asemenea, sunt deschis catre un proiect nou cat timp gasesc oameni cu care pot fi pe aceeasi lungime de unda. Ca trupe preferate, pot mentiona Dimmu Borgir, Satyricon, Immortal, Ov Hell, Cradle of Filth, Behemoth, Vesania, Deicide, ma rog, v-ati prins. Multumesc anticipat! PS: pot face backing vocals, grohai bine pe lowuri Edited September 15, 2018 by Scandik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scandik Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 Merge si un Doom Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor_536 Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 salut, suntem o trupa in Bucuresti formata din 2 chitaristi, un tobar si voce, cantam o combinatie de death metal cu sludge, esti interesat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satira Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 On 15/09/2018 at 13:05, Scandik said: Salut! Sunt un chitarist cu ceva experienta muzicala si scenica, experienta dobandita alaturi de trupa Fallen (metalcore/modern metal), in care activez din anul 2012. Din fericire, odata cu terminarea studiilor de licenta, am capatat mai mult timp liber in care sa fac ce imi pofteste inima. Pe cale de consecinta, caut o trupa de Black (preferabil melodic) sau Death Metal in care sa cant la bass. Atata timp cat e muzica cu Satana in suflet, e ok . Am posibilitatea sa vin la cate 2 repetitii pe saptamana, preferabil seara. Cer si ofer seriozitate, piese invatate acasa si metronom bine pus la punct. Detin chitara bass cu 5 corzi. De asemenea, sunt deschis catre un proiect nou cat timp gasesc oameni cu care pot fi pe aceeasi lungime de unda. Ca trupe preferate, pot mentiona Dimmu Borgir, Satyricon, Immortal, Ov Hell, Cradle of Filth, Behemoth, Vesania, Deicide, ma rog, v-ati prins. Multumesc anticipat! PS: pot face backing vocals, grohai bine pe lowuri nu vrei sa incerci sa fii vocalist pentru groove metal? incercam sa vedem ce iese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scandik Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 salut! din pacate, in ultimul timp nu am avut ocazia sa verific forumul si nu am primit notificari pe e-mail. am gasit intre timp ce cautam, imi pare rau! topicul se poate inchide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts