www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sfaturi Despre Cateva Amp-uri...

Guest seth

Recommended Posts

vreau sa-mi cumpar un amp pt acasa, nu dispun de prea multi bani... avand in vedere ca sunt incepator, pretentiile nu-s f mari, vreau ceva care sa aibe un raport pret/calitate bun :)

am gasit cateva variante si as vrea o parere competenta despre ele, daca se poate:)

ampurile sunt de pe thomann, vreau doar pareri despre cum suna, care e mai care.. si nu alte off-topicuri de genul livrari in tara, taxe & co.

http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf=solid...mbos&oa=pra

cam astea-s cele mai ieftine de pe acolo... limita superioara fiind 98 euro....

marshall,peavey, harley, rockotron, crate... toate sunt de firma mare.. dar vreau sa stiu pareri de la oameni care le-au auzit

mentionez ca vreau sa ma orientez pe stil rock mai precis metale... daca ajuta cu ceva :)

sper ca n-am scris prostii... astept un raspuns :)

multumesc

Guest gnrmarius
mai bine mai pui ceva banuti deoparte si-ti iei asta http://www.thomann.de/gb/epiphone_valve_ju...tarrencombo.htm

e pe lampa si pentru un incepator e amp-ul ideal (probabil ca il vei folosi doar in casa).

Cel mai bine asa ar fi, sa mai strangi niste banuti si sa iti iei ceva mai rasarit!

Daca totusi nu mai poti astepta, parerea mea e ca oricare te-ar multumi, la preturile astea, parametrii sunt asemanatori!

Din cate vad, poti opta pt Vox, Peavey, Fender, etc, cred ca toate se preteaza la ce vrei tu.Nu stiu cum merge Fender-ul pe metale...

Guest gnrmarius

Nu vreau sa te dezamagesc dar preferabil ar fi tot un solid-state...decizia in final iti apartine, nu stiu daca un amp pe lampa la 5w isi justifica pretul.

da... pt 5w de lampa.. chiar e prea mult, oricum nu am atatia bani...

pana la urma m-am decis asupra unui peavey solo transtube ... cica emuleaza sunetul de lampi :) ... sper sa merite:)

Edited by seth

dar si cantitatea de bani creste proportional.. asa ca deocamdata economie ...si cand mi-oi permite o sa iau calitate:)

iar peavey ... presupun ca sunt ampuri decente pt segmentul asta

Guest EPSYLON_CURSE

Treaba ta. :) Oricum spor si sa iti iei amp klumea.

Edited by EPSYLON_CURSE

• 2 weeks later...