warhead Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 (edited) Pret: 900 Localitate: Bucuresti Contact: 0741591650 Link producator: https://www.roland.com/us/products/xp-50/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand clapa Roland XP-50 in stare buna, functional si estetic. Nu am incercat floppy-ul, deci nu stiu in ce stare este, dar o pot face la cerere. De asemenea, sliderul de volum provoaca un pic de noise cand este miscat, dar in rest nu afecteaza cu nimic. Se poate rezolva prin curatare. Pentru asta includ in pachet si un contact cleaner, pe care l-am luat special sa curat sliderul, dar nu am mai apucat. Clapa a fost desfacuta si curatata in iarna, cand am cumparat-o. I-am schimbat bateria (cea din poza e bateria veche). Ce se vede pe clape este scotch de hartie care se poate da jos usor si nu raman urme. Includ si un stativ dublu, care desi nu arata prea bine, functional nu are nicio problema. Se poate vedea/testa in Bucuresti. Pretul este usor negociabil. Edited July 28, 2018 by warhead Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhead Posted August 2, 2018 Author Share Posted August 2, 2018 850 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhead Posted August 16, 2018 Author Share Posted August 16, 2018 750 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts