Dementhor Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ma tot chinui sa aflu cine o "canta" si nu reusesc... suna ceva de genu (vezi inregistrarea). cine imi zice trupa si melodia primeste o bere cand o fi 10x. cei_asta.mp3
Dementhor Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 deja incep sa cred ca am inventat eu super riff din ... "auzite". mai grav e ca am inceput sa aud chestii...
Dementhor Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 hai bai nimeni... e si intr-un film mai vechi... actiune... maresc miza la 2 beri
bolly Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ma las-o-n fapt... chiar nu stie nimeni ? ma parca era un serial politist pa vremuri cu tema asta...
Guest nico Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tema asta, dupa cum bine mi-a reamintit amicul felixanu', este din bucatica "Follow the sign" - Helloween de pe LP-ul Keeper of the seven keys....
Dementhor Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 asta e bai fratilor... si eram sigur ca o canta helloween da stiu... difera de ce am cantat eu... dar nu mai tineam minte exact merci mult oameni... deci cui am sa dau o bere pana la urma?
Dementhor Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 adica tie "un om" sau lui " felixanu' " ... sau daca tot sunt doua...cate una la fiecare
Guest nico Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Berea o merita felixanu'...! (au fost vremuri cand ascultam Helloween la greu...o trupa cu care am crescut...)
Dementhor Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 neeeh... cate una la fiecare . ramane doar sa imi spuneti cand sunteti liberi sa o consumati.
felixanu' Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ehei, poate ne-om vedea la o bere. nu a fost greu sa recunosc piesa, in cateva secunde, doar ca nu am avut acces la net ca sa scriu, asa ca i-am spus lui Nicko ce si cum... se vede cum sta poporul la capitolul cultura generala muzicala, deh ... cel putin albumul ala "Keeper of the seven keys" al celor de la Helloween se numara printre lecturile obligatorii in materie de metal melodios. salutare!
Dementhor Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 se vede cum sta poporul la capitolul cultura generala muzicala, deh ... cel putin albumul ala "Keeper of the seven keys" al celor de la Helloween se numara printre lecturile obligatorii in materie de metal melodios. salutare! dupa cum am spus...eram aproape sigur ca o canta helloween. din cauza probabilitatii am omis faptul. astept in continuare pm-uri pentru bere. se poate inchide. 10x everybody.
Recommended Posts