Guest icx Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jucandu-ma, am observat un sunet enervant la coarda 4 (re). Se aude doar daca o ciupesti mai tare. Nu mi-am dat seama de asta cand am probat-o, in amplificator a sunat just fine. E vorba despre un Ibanez GSA60 Am inregistrat cu telefonul, care poate sa fie cauza (si solutia) ? Am pus aici un fisier AMR => download
Guest gnrmarius Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Poate sunt proaste corzile, la o chitara de 8milioane trebuie sa te astepti si la mici "defecte".Cu grija si rabdare insa se poate rezolva...si canta pe ea!
Squier Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Poate sunt proaste corzile, la o chitara de 8milioane trebuie sa te astepti si la mici "defecte".Cu grija si rabdare insa se poate rezolva...si canta pe ea! se poate sa fie proasta intonatia din fabrica
Guest gnrmarius Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 se poate sa fie proasta intonatia din fabrica Din pacate, la pretul asta nu te poti astepta sa sune ca un Jem...
doi20 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ai dat doua replyuri cu remarci asupra pretului (vrei sa faci neaparat omul sa se simta prost?) dar n-ai zis nimic de cum ar putea remedia problema... "cu rabdare" nu e sfat in alta ordine de idei, icx, s-ar putea sa ti se atinga foarte putin coarda de o tastiera... uita-te cu atentie daca e coarda prea aproape de gatul chitarii sau de vreo tastiera, in special; daca asta e buba, probabil se poate remedia cu mici modificari din bridge
guitar88 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Sau poate coarda nu sta bine la locul ei ... dezacordeaza foarte tare coarda respectiva si acordeaz-o la loc ... daca nu isi revine, poate sa ti se fi curbat putin grif-ul, in cazul asta pune-l la loc umbland la truss-rod. Poate fi si di tremolo ca ai actiunea prea joasa, dar nu prea cred vazand ca este doar la coarda Re.
Guest anghelescu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 duo la un lutier...poate merge rezolvata problema.(cristi grosu de ex )
Guest gnrmarius Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ai dat doua replyuri cu remarci asupra pretului (vrei sa faci neaparat omul sa se simta prost?) dar n-ai zis nimic de cum ar putea remedia problema... "cu rabdare" nu e sfat in alta ordine de idei, icx, s-ar putea sa ti se atinga foarte putin coarda de o tastiera... uita-te cu atentie daca e coarda prea aproape de gatul chitarii sau de vreo tastiera, in special; daca asta e buba, probabil se poate remedia cu mici modificari din bridge Nu vreau sa se simta omul prost, ci trebuie sa inteleaga ca e firesc sa se intample si astfel de mici probleme.Eu sunt patit, am avut aceleasi neajunsuri cu chitara mea...atat!Iar problema lui poate fi chiar de ordin hard, o mica greseala la grif/tasta, etc te poate pune sa schimbi chestii nedorite!
Guest Morgan Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ai incercat sa bagi chitara si in alt amp? eu am problema asta de la ampu behringer, la coarda sol
Doctor X Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ai incercat sa bagi chitara si in alt amp? eu am problema asta de la ampu behringer, la coarda sol CLAR. Ce-are, dom'le, o coarda cu ampu'? Toate intelegeam, da' una?
Guest Morgan Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 da ce crezi ca eu inteleg? dar pe 2 chitari diferite imi scoate acelasi bazait la aceeasi coarda
Recommended Posts