Negru\m/ Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Am 17 ani, caut trupa in Ploiesti in care sa activez drept vocalist. Deocamdata nu am echipament, dar sunt dispus sa imi iau imediat ce ma pescuieste cineva de pe site.ul asta. Pot aborda diferite genuri de metal. Eu prefer:thrash, groove, stoner rock, chiar nu am chef de black,death.... Vocalisti preferati:-Phil Anselmo(Pantera, Down, Superjoint Ritual) -Rob Dukes(Generation Kill, suna genial cand era in Exodus) -Steve Zetro(Exodus) Trupe preferate:Pantera, Exodus, Down, Superjoint Ritual, Rammstein........................... Eu unul sunt predispus ori sa cantam un gen intiparit ori sa avem un stil aparte cu influente de la alte trupe(si asa evitam categorisirile si plm...). Nr. de telefon:0737 364 060 Facebook:Andrei Dmg Cautati.ma in special pe tel., nu prea stau pe fb si pe net. Care dati up sau recommend sunteti zei, ma ajuta enorm ;))!
Negru\m/ Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 Ba, totusi daca nu am alternative merge si grindcore sau death... doar am chef sa repetam si sa cantam undeva \m/
satira Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 On 31/10/2018 at 21:07, Negru\m/ said: inca valabil Salut! inca esti up?
Recommended Posts