comanel Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 treaba e asa... am un 12 string pe care l-am tinut pe 6 de vreo 2 ani... era pe 12 inainte dar acu e doar pe 6.. i-am luat un set de 12 dar nu stiu cum se acordeaza dublajele... Please help, ca un noob al chitarii reci ce sunt ajutati un omulet ce vrea sa-si acordeze chitara ) ... calumea..
freelancer Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 mi-urile subtiri, si-urile si sol-urile - la fel, restul la o octava e o modalitate... mai sunt si altele, depinde ce vrei
Doctor X Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...p;hl=double+six
dgeekoo Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Mi (de jos), LA, RE SOl, >> La octava >> trebuie sa identifici perechile de corzi - dupa grosime - daca nu sunt in acelasi plic. Si, Mi (subtire) >> unison (Adica eu stiu ca si coarda Sol se acordeaza tot la octava ... si cred ca este chiar asa)
Guest Baumwolle Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 e si B la unison, iar G, D, A si E la octava.
freelancer Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 (Adica eu stiu ca si coarda Sol se acordeaza tot la octava ... si cred ca este chiar asa) da, asa e, am gresit eu... linkul pe care l-a dat geologul e f. clar
Recommended Posts