Analog Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Pret: 1 RON Localitate: Drobeta Turnu Severin Contact: alo_mail@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi MDI Controllere : M-Audio Keystation 61 es - 300 lei M-Audio Radium 49 - 300 lei Synth : Roland XP 10 - 500 lei Preturi de vanzare / NU se negociaza . Pentru detalii / vanzare, va rog sa lasati mesaj ptivat cu nr. de tel. si va contactez !
Analog Posted May 9, 2018 Author Posted May 9, 2018 (edited) M-Audio Keystation 61 es , revine la vanzare Presupusul cumparator "STAIRWAY TO HEAVEN" nu a mai dat niciun semn dupa ce ne-am inteles asupra vanzarii ; ROG SERIOZITATE ! Edited May 9, 2018 by Analog
Analog Posted May 10, 2018 Author Posted May 10, 2018 S-a rezolvat cu M-Audio Keystation 61es / a fost o eroare de comunicare, tensiunea luand nastere in urma absentei unui raspuns la un mesaj final trimis pe WhatsApp, dupa zile de asteptare ; desi ulterior a fost o discutie aprinsa prin mesaje SMS, care la prima vedere a lasat impresia de dezinteres fata de tranzactie, dupa un timp ne-am dat seama ca totul a aparut din cauza faptului ca nu a vazut mesajul de pe WhatsApp si nu avea cunistinta despre situatie deoarece avea datele oprite pe tel., situatie care a dat curs interpretarilor si discutiilor ...!
Analog Posted May 12, 2018 Author Posted May 12, 2018 M-Audio Keystation 61es --- VANDUT URGENT ... M-Audio Radium 49 --- 250 lei (perfect functional) Roland XP 10 --- 350 lei ( o clapa raspunde mai greu si potentiometrul de volum face putin zgomot)
Analog Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 M-Audio Keystation 61 es - VANDUT M-Audio Radium 49 - VANDUT URGENT : Roland XP 10 --- 3O0 lei
rares.heinrich Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 8 hours ago, Analog said: Salut ! Da, este valabil . Salut, imi poti lasa te rog un nr de telefon? Ms.
Recommended Posts