www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Analog

Active Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Analog

 1. 2600 lei / valabil 2-3 zile.. Dupa acest termen, dispare definitiv de la vanzare !
 2. Pretul este FIX ! Pentru cumparare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel si veti fi contactat / detalii doar la tel.
 3. Au fost vandute amandoua !
 4. Un synth a fost vandut / mai este disponibil doar unul .
 5. Pedala nu mai este disponibila pentru vanzare / a fost vanduta pe alt site .
 6. Sintetizatoarele sunt absolut NOI .Pretul este FIX - 1550 lei / 1 synth sau 3000 lei amandoua ! Pentru detalii /vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat . Multumesc !
 7. Pedala este absolut NOUA - la cutie / nefolosita . Raportat la preturile din magazine si luand in considerare faptul ca pedala este noua - nefolosita, consider ca pretul este corect, astfel incat sa nu mai "necesite" negociere ! Pentru detalii /vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat . Multumesc !
 8. Pentru detalii, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat. Multumesc !
 9. Pentru detalii, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat. Multumesc !
 10. Pretul este FIX . Sintetizatorul este ca NOU . Pentru detalii/vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat ; NU raspund la mesajele cu intrebari ! Sintetizator Analog - Digital : 4 oscilatoare Sequencer : 16 x 4 Memorie : 512 programe Efecte incorporate Procesor audio stereo / iesire stereo
 11. URGENT 180 lei / ultimul pret
 12. OFERTA ! Reducere 50 % : 250 lei
 13. Puteti veni cu oferte in privat !
 14. Claviatura funcționează bine, insa anumite butoane /fadere, nu functioneaza bine; nu stiu daca ele sunt problema sau este altceva defect /poate un contact imperfect ... Pretul este pentru starea in care se afla. Pentru detalii / cumparare, va rugam sa ne contactati privat cu nr. de tel. si veti fi contactat.
 15. Schimb doar cu Synth Analog / prefer Moog Slim/Sub Phatty... Are urechi de Rack si un Card PCMCIA. Stare EXCELENTA / l-am primit ieri (28.07.2018) din Italia . Pretul este FIX . Pentru detalii - cumparare / schimb, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat / NU raspund altfel !
 16. Roland XP 10 - VANDUT. Multumesc RGC !
 17. Salut ! Da, este valabil .
 18. Vanzarea / Schimbul nu mai sunt valabile . Intentia era de a acoperi valoric, prin schimb cu un sintetizator analog sau cumparare directa, un alt sequencer care avea o alta interfata si care era disponibil la vanzare sau schimb pe un alt site, insa acesta s-a dat si prin urmare vanzarea sau schimbul pentru care am optat aici pe site, nu mai au suport, situatie in care se poate inchide / raman cu Engine ! Multumesc RGC !
 19. Schimb cu Sintetizator analog .
 20. Pentru detalii/cumparare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel si veti fi contactat . Nu raspund la mesaje .
 21. I-am facut retur imediat dupa ce l-am cumparat; este o jucarie cara suna extrem de ieftin, butoanele rotative merg greu, informatia o peoceseaza greu si are probleme: cand cuplezi cablul USB , nu mai merge butonul de volum . Cel mai slab synth pe care l-am avut vreodata / nu as mai cumpara asa ceva !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.