www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Analog

Active Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Analog

 1. Analog

  vând 2 x Roland SE-02 (NOI)

  Sintetizatoarele sunt absolut NOI .Pretul este FIX - 1550 lei / 1 synth sau 3000 lei amandoua ! Pentru detalii /vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat . Multumesc !
 2. Pedala este absolut NOUA - la cutie / nefolosita . Raportat la preturile din magazine si luand in considerare faptul ca pedala este noua - nefolosita, consider ca pretul este corect, astfel incat sa nu mai "necesite" negociere ! Pentru detalii /vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat . Multumesc !
 3. Up 1000 lei
 4. Pentru detalii, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat. Multumesc !
 5. Pentru detalii, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat. Multumesc !
 6. Pretul este FIX . Sintetizatorul este ca NOU . Pentru detalii/vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat ; NU raspund la mesajele cu intrebari ! Sintetizator Analog - Digital : 4 oscilatoare Sequencer : 16 x 4 Memorie : 512 programe Efecte incorporate Procesor audio stereo / iesire stereo
 7. Analog

  vând MIDI Controller - Akai MPK49

  Vandut / pe alt site !
 8. Analog

  vând MIDI Controller - Akai MPK49

  Claviatura funcționează bine, insa anumite butoane /fadere, nu functioneaza bine; nu stiu daca ele sunt problema sau este altceva defect /poate un contact imperfect ... Pretul este pentru starea in care se afla. Pentru detalii / cumparare, va rugam sa ne contactati privat cu nr. de tel. si veti fi contactat.
 9. Schimb doar cu Synth Analog / prefer Moog Slim/Sub Phatty... Are urechi de Rack si un Card PCMCIA. Stare EXCELENTA / l-am primit ieri (28.07.2018) din Italia . Pretul este FIX . Pentru detalii - cumparare / schimb, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat / NU raspund altfel !
 10. Analog

  vând MIDI Controller - Akai MPK49

  URGENT 180 lei / ultimul pret
 11. Analog

  vând MIDI Controller - Akai MPK49

  OFERTA ! Reducere 50 % : 250 lei
 12. Analog

  vând MIDI Controller - Akai MPK49

  Puteti veni cu oferte in privat !
 13. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  Roland XP 10 - VANDUT. Multumesc RGC !
 14. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  MDI Controllere : M-Audio Keystation 61 es - 300 lei M-Audio Radium 49 - 300 lei Synth : Roland XP 10 - 500 lei Preturi de vanzare / NU se negociaza . Pentru detalii / vanzare, va rog sa lasati mesaj ptivat cu nr. de tel. si va contactez !
 15. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  Salut ! Da, este valabil .
 16. Analog

  vând NOU - Sequencer : Social Entropy Engine

  Vanzarea / Schimbul nu mai sunt valabile . Intentia era de a acoperi valoric, prin schimb cu un sintetizator analog sau cumparare directa, un alt sequencer care avea o alta interfata si care era disponibil la vanzare sau schimb pe un alt site, insa acesta s-a dat si prin urmare vanzarea sau schimbul pentru care am optat aici pe site, nu mai au suport, situatie in care se poate inchide / raman cu Engine ! Multumesc RGC !
 17. Pentru detalii/cumparare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel si veti fi contactat . Nu raspund la mesaje .
 18. Analog

  vând NOU - Sequencer : Social Entropy Engine

  Schimb cu Sintetizator analog .
 19. Analog

  cumpăr Waldorf Blofeld desktop

  I-am facut retur imediat dupa ce l-am cumparat; este o jucarie cara suna extrem de ieftin, butoanele rotative merg greu, informatia o peoceseaza greu si are probleme: cand cuplezi cablul USB , nu mai merge butonul de volum . Cel mai slab synth pe care l-am avut vreodata / nu as mai cumpara asa ceva !
 20. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  Roland XP 10 --- 250 lei.
 21. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  M-Audio Keystation 61 es - VANDUT M-Audio Radium 49 - VANDUT URGENT : Roland XP 10 --- 3O0 lei
 22. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  M-Audio Keystation 61es --- VANDUT URGENT ... M-Audio Radium 49 --- 250 lei (perfect functional) Roland XP 10 --- 350 lei ( o clapa raspunde mai greu si potentiometrul de volum face putin zgomot)
 23. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  S-a rezolvat cu M-Audio Keystation 61es / a fost o eroare de comunicare, tensiunea luand nastere in urma absentei unui raspuns la un mesaj final trimis pe WhatsApp, dupa zile de asteptare ; desi ulterior a fost o discutie aprinsa prin mesaje SMS, care la prima vedere a lasat impresia de dezinteres fata de tranzactie, dupa un timp ne-am dat seama ca totul a aparut din cauza faptului ca nu a vazut mesajul de pe WhatsApp si nu avea cunistinta despre situatie deoarece avea datele oprite pe tel., situatie care a dat curs interpretarilor si discutiilor ...!
 24. Analog

  vând MIDI Controllere si Synth

  M-Audio Keystation 61 es , revine la vanzare Presupusul cumparator "STAIRWAY TO HEAVEN" nu a mai dat niciun semn dupa ce ne-am inteles asupra vanzarii ; ROG SERIOZITATE !
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.