www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Analog

Active Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Analog

 1. Au fost vandute amandoua !
 2. Un synth a fost vandut / mai este disponibil doar unul .
 3. Pedala nu mai este disponibila pentru vanzare / a fost vanduta pe alt site .
 4. Sintetizatoarele sunt absolut NOI .Pretul este FIX - 1550 lei / 1 synth sau 3000 lei amandoua ! Pentru detalii /vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat . Multumesc !
 5. Pedala este absolut NOUA - la cutie / nefolosita . Raportat la preturile din magazine si luand in considerare faptul ca pedala este noua - nefolosita, consider ca pretul este corect, astfel incat sa nu mai "necesite" negociere ! Pentru detalii /vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat . Multumesc !
 6. Pentru detalii, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat. Multumesc !
 7. Pentru detalii, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat. Multumesc !
 8. Pretul este FIX . Sintetizatorul este ca NOU . Pentru detalii/vanzare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat ; NU raspund la mesajele cu intrebari ! Sintetizator Analog - Digital : 4 oscilatoare Sequencer : 16 x 4 Memorie : 512 programe Efecte incorporate Procesor audio stereo / iesire stereo
 9. URGENT 180 lei / ultimul pret
 10. OFERTA ! Reducere 50 % : 250 lei
 11. Puteti veni cu oferte in privat !
 12. Claviatura funcționează bine, insa anumite butoane /fadere, nu functioneaza bine; nu stiu daca ele sunt problema sau este altceva defect /poate un contact imperfect ... Pretul este pentru starea in care se afla. Pentru detalii / cumparare, va rugam sa ne contactati privat cu nr. de tel. si veti fi contactat.
 13. Schimb doar cu Synth Analog / prefer Moog Slim/Sub Phatty... Are urechi de Rack si un Card PCMCIA. Stare EXCELENTA / l-am primit ieri (28.07.2018) din Italia . Pretul este FIX . Pentru detalii - cumparare / schimb, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat / NU raspund altfel !
 14. Roland XP 10 - VANDUT. Multumesc RGC !
 15. Salut ! Da, este valabil .
 16. Vanzarea / Schimbul nu mai sunt valabile . Intentia era de a acoperi valoric, prin schimb cu un sintetizator analog sau cumparare directa, un alt sequencer care avea o alta interfata si care era disponibil la vanzare sau schimb pe un alt site, insa acesta s-a dat si prin urmare vanzarea sau schimbul pentru care am optat aici pe site, nu mai au suport, situatie in care se poate inchide / raman cu Engine ! Multumesc RGC !
 17. Schimb cu Sintetizator analog .
 18. Pentru detalii/cumparare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel si veti fi contactat . Nu raspund la mesaje .
 19. I-am facut retur imediat dupa ce l-am cumparat; este o jucarie cara suna extrem de ieftin, butoanele rotative merg greu, informatia o peoceseaza greu si are probleme: cand cuplezi cablul USB , nu mai merge butonul de volum . Cel mai slab synth pe care l-am avut vreodata / nu as mai cumpara asa ceva !
 20. Roland XP 10 --- 250 lei.
 21. M-Audio Keystation 61 es - VANDUT M-Audio Radium 49 - VANDUT URGENT : Roland XP 10 --- 3O0 lei
 22. M-Audio Keystation 61es --- VANDUT URGENT ... M-Audio Radium 49 --- 250 lei (perfect functional) Roland XP 10 --- 350 lei ( o clapa raspunde mai greu si potentiometrul de volum face putin zgomot)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.