www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Lotul Regional De Alternativ 2 @ Autograf, Cluj / 2 Apr


Guest arosulescu

Recommended Posts

Guest arosulescu

AfisLRA2nou.jpg

 

=== L E X ===

 

LEX_2.jpg

 

"Ne-am nascut si noi, ca toti trebuie sa ne nastem odata, in ianuarie 2006. Am mai cantat pe ici pe colo, dar nu foarte mult... ne asteptam "norocul".

Incercam sa cantam cu pop-rock cu mici influente funk, nu vrem un stil anume, ci cantam cam ce ne place. Si daca mai convingem inca pe cativa sa le placa ceea ce cantam noi, ne declaram pe deplin fericiti si impliniti!

 

O scurta prezentare si niste piese demo se afla pe www.myspace.com/trupalex

 

Va invitam sa incercati sa ne ascultati!"

 

www.myspace.com/trupalex

 

 

 

=== P R O P A G A N D A ===

 

PPGalexfront.jpg

 

Trupa s-a infiintat in vara anului 2005 ...avand in prezent 5 membrii .. Alex Lasc(voce19) Alex Cosh(chit solo17) Alexa ( bass18) Marius Catana(chitara ritm17) si Laur (tobe19). Trupa a concertat cu multe ocazii ( 1 dec-Alba Iulia 2005 si in 2006...alaturi de nume sonore cum ar fi: Compact, Proconsul, Holofraf , Desperado, de asemenea .. a deschis in 3 iunie la zilele Municipiului Alba Iulia pt formatia Phoenix iar cu multe alte ocazii .. sustinand concerte si in afara orasului )

 

Trupa are la activ un album compus lucrat inregistrat si lansat cu forte proprii. Albumul are 12 piese + un outro, se numeste "stari, sunete, culori "..avand influentze.. neopunk, emo si alternativ. Un gen anume ar fi greu de descris deoarece fiecare membru asculta alte genuri ... astfel creandu-se o fuziune. Trupa a prticipat in 2006 la Concursul de rock "Ziua de maine:" obtzinad mentiune ..si premiu pt cea mai rafinata prestatie vocala. Propaganda se bucura de buna popularitate pe plan local

si nu numai . In prezent trupa colaboreaza cu un violonist (Rudy Aitai) incercand diferite influente .

 

 

 

=== M A U S E R ===

 

MAUSER.jpg

 

Februarie 2006- Doru Nedelcu si Toma Barbulescu pun bazele la ceea ce se va numii formatia MAUSER.

7 Martie- Prima repetitie in formula Doru-chitara, Toma-voce, Jesus (Andrei Puiu)-bas si Matzu ( Marius Cordea)-tobe. Stilul initial al trupei mergea spre un alternative-grunge, stone rock, metal psihedelic.

Formula se schimba in vara, cand este cooptat chitaristul Dan Tanasiev. Tot acum, dupa multe cautari, se produce orientarea stilistica spre brit post-punk revival, indie si in general un sound influentat de trupe precum Franz Ferdinand, Queens of The Stone Age, White Stripes, Arctic Monkeys etc.

Toamna lui 2006 aduce numele de Mauser trupei, cat si inlocuirea lui Jesus si Matzu cu Adrian Bugnar- bas si Cosmin Ghinea- tobe. Primul concert este sustinut pe data de 22 noiembrie 2006 in localul clujean Pub Zone. Intre timp Doru paraseste formatia, fiind implicat si in alte trupe precum Audiogram si Avorton, anul 2007 gasind trupa in formula actuala: Toma - voce, Adi-bas, Dan- chitara, Cosmin-tobe.

Trupa Mauser a concertat pana in momentul de fata (aprilie 2007) in Cluj, in cluburile Pub Zone, Autograf, The King, Zvon precum si in Deva in John's si la Timisoara-Student Fest. Inregistrarile de studiou sunt in desfasurare, momentan fiind disponibile cateva variante demo.

 

 

 

=== D E A D L O C K ===

 

dlock2.jpg

 

stil: heavy rock/metal

componenta:

Robi - chitara/voce

Georgi - bass

Matyas - tobe

Deadlock - un fel de asteptare/blocare permanenta... sau fenomenul produs cand doi metalisti intalnesc o punkista.

Muzica simpla, venita din suflet, exprimand ura sau tristete, poate si un picde iubire sau taria de a te ridica si merge mai departe... Pe langa preferinte comune ca Metallica, Black Sabbath, System Of a Down si Lake Of Tears, Georgi e fana indie si punk (Rancid, Franz Ferdinand, Kaiser Chieffs), Matyas fan old school rock (Queen, Thin Lizzy, Dio) iar Robi, hmm, mai multe... (Opeth, Katatonia,Amorphis, the Gathering).

Formatia a avut prima repetitie in formula de 3(in 1 :)) pe data de 2.10.2006, inainte de asta, Robi cu Matyas formand timp de un an ceea ce s-a numit Syntax Error! Primul concert a fost pe data de 20.12.2006, in King, Cluj, in deschidere la Protex iar apoi au urmat in Roland Garros

02.02.2007 in deschidere la Dance Trauma si in Deva in 25 martie.

Speram sa facem publicul sa se miste la concerte, si sa ii facem sa se descarce de probleme sau sa gaseasca un pic de speranta prin muzica noastra.

Link to comment
Share on other sites

Guest John_OttO
Hmmmm: "lotul regional de alternativ" ! Nu v-ati inspirat cumva din numele trupei mele ? :)

Iar daca e ironie, e degeaba !

Sincer tocmai ma pregateam sa zic si eu acelasi lucru.Serios acum e un fake grav dupa Lotul National de Hardcore in fine dupa cum ai spus ironia nu-si are rostul daca asta era ideea.PACE!

Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu
Sincer tocmai ma pregateam sa zic si eu acelasi lucru.Serios acum e un fake grav dupa Lotul National de Hardcore in fine dupa cum ai spus ironia nu-si are rostul daca asta era ideea.PACE!

 

 

Fake grav??? Ce inseamna asta??

E doar o parafraza, n'o lua asa in serios.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.