StratMan Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 (edited) grupul BlueservicE va asteapta la al doilea concert din acest an, in minunatul Big Mamou, sambata, 31 martie, orl 22.00. componenta: Dani Vlad-bass Gabi Nistorescu-clape, voc. Darius Neagu-tobe, b.voc. Silviu Aionita-chit., voc. halatul: 10 RON Edited March 28, 2007 by StratMan
Alex_Strat69 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 De data asta, nu mai ratez ocazia Nu esti singuru .... P.S. .... do not me ... am uitat Bruce Dickinson !!!
carramba Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ziua zet??? :) deci uite ce este, domnu' - sa faceti bine sa ne pastrati niste locuri, ca se pare ca venim valuri-valuri. no, bine??
Guest kois Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Am plecat sa ducem sculele Pana diseara avem timp sa invatam sa cantam la ele
Guest bluesette Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tocmai m-am descaltat si tin neaparat sa intrerup linistea de dupa concert cu ceea ce am perceput eu vazandu-i a doua oara in linia intai pe acesti "Sportul Studentesc" ai scenei muzicale de blues(autohton). La prima "confruntare" pe care am avut-o cu dumnealor, m-am simtit prea mica si neavizata sa pot contribui cu ceva la critica de rigoare de dupa concert. Acum, cand pot spune ca "a doua oara auzi mai bine", ma simt si mai mica, dar plina-ochi de atata feeling, ca trebuie sa-l dau afara. Le-as canta si eu, fiecaruia in parte, melodii care sa contureze exact ce am simtit eu cand ei m-au fericit pe mine. Sa vorbesti despre muzica e 'ca si cum ai dansa despre arhitectura', asa ca nu ma simt prea bine in postura asta. Rezum totul cu regret si va impartasesc doar ideea principala: daca tot faci ceva, fa-o din tot sufletul si joaca-ti rolul pe care il ai in povestea pe care o canti.. Doamnelor si domnilor, BLUESERVICE!
carramba Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 io n-am inteles daca e de bine ce zice bluesette. whatever.... mie mi-a placut si m-a pus nevasta-mea sa-l intreb pe silviu ce setting isi face la chitara, ca ei asa ii place.
Guest kois Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 E de bine ce zice bluesette Multumim multiplu. Multumesc judetzului de prieteni care a venit sa ne vada, multumim tuturor spectatorilor pe care i-am simtit alaturi de noi, si nu in ultimul rand, colegilor de trupa cu care, zic eu...am facut ceea ce am avut de facut... Pana la urmatorul concert... take care!
StratMan Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 multumim tuturor celor care au avut incredere in noi, au venit si ne-au ascultat!
Recommended Posts