horica Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 (edited) Salut tuturor! Sambata, 31 MARTIE ,de la ora 20.00 ,in Basemant Club(str. Zalomit ,nr. 4-la subsol), va asteptam la un concert ROCK cu ALIAS si MEANOX. INTRAREA NEPAZITA ! ROCK ON! Edited March 25, 2007 by horica
Guest Mihai Alexandru Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Contati pe mine vreau sa vad cum darama razvan si clubul asta
Un Tobar Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 De data asta am sa il las pe Mr. Jo sa il darame.Va asteptam.Keep on
Burb Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 baietii au cantat bine ...sunetul nu a fost prea bun ....oricum dupa parerea mea cei de la alias s-au descurcat mai bine ca cei de la mea nox... :)
horica Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 vorba lui larry:aici se preteaza acustic.......................... pana la urma a iesit ok m-a uimit faptul ca a venit destul de multa lume pt noi,ceea ce pana la urma e un lucru bun:inseamna ca treburile sunt pe fagasul cel bun si o sa se mai auda de AL!AS!!!!!!! multumim tuturor pt prezenta,va mai asteptam si pe viitor................. nu uitati ca joi tragem iar o cantare impreuna cu VOODOO! rock on
Recommended Posts