Guest metallica4ever Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Asa! Lasati criticile! Daca incercam,ce-i? Mai stii...poate,poate! apropo,merci ca ai schimbat numele topic-ului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) nu se facuse una d'asta si pt manowar acu vro 3 ani ? geez ppl, ce nu intzelegeti k ii doare fix in pix de petitziile voastre ! ei vor bani nu voturi.. @Koma : din cate am auzit manowar cik o sa vina in toamna la cluj Edited March 26, 2007 by Sylviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 @Koma : din cate am auzit manowar cik o sa vina in toamna la cluj lol poate iar il aud pe lenti cum zice ca "sunt sanse mari sa ii aduc pe manowar, momentan ei sunt pe vine" -judas priest -hammerfall "sanse mari"... a si daca vad aia de la metallica(mai ales lar$) ca au semnat 12934810 de fani petitie, o sa vina si ei. ce crezi ca el nu se gandeste la bani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petrucci_DT Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 nici mie nu prea mi-a placut concertu..adica nu prea au fost ca de obicei..parerea mea. erau "morti" ..cantau ca si cum vroiau sa scape mai repede stiu ca kirk era sa greseasca la inceputu de la nohing else matters...de fapt a gresit..kinda...a dus un slide prea mult . jason... a fost ca de obicei... james...acceptabil dar kirk mi se pare ca era cel mai adormit PAREREA MEA!!! poate vroia sa improvizeze:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petrucci_DT Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 lol poate iar il aud pe lenti cum zice ca "sunt sanse mari sa ii aduc pe manowar, momentan ei sunt pe vine" -judas priest -hammerfall "sanse mari"... a si daca vad aia de la metallica(mai ales lar$) ca au semnat 12934810 de fani petitie, o sa vina si ei. ce crezi ca el nu se gandeste la bani? a da astia zic ca vin de vreo 6 ani...si ciuciu daca nu e turneu nu vin...daca e sa vina de la ei ii costa de 10 ori mai mult pe organizatori eu sper sa vina dt in toamna ca au turul 2 europa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 lol poate iar il aud pe lenti cum zice ca "sunt sanse mari sa ii aduc pe manowar, momentan ei sunt pe vine" lasa-l ma pe lentzi, eu am auzit de kestia asta anu trecut la concert la crematory.. scrie ceva si aici : http://www.hotnews.ro/pparticol_pda_14398-...Queensryche.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest metallica4ever Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 370 de voturi!! Woo! Sa mai creascaaa!! Mai stie cineva vreun forum de rock/metal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 lasa-l ma pe lentzi, eu am auzit de kestia asta anu trecut la concert la crematory.. scrie ceva si aici : http://www.hotnews.ro/pparticol_pda_14398-...Queensryche.htm daca vin manowar, vin si eu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 in seara asta am auzit un zvon cum ca metallica vor veni in Ro in vara si vor canta in deskidere la rolling stones ce parere avetzi de asta? Parerea mea e ca o sa vina lumea sa`i vada pe metallica, nu pe rolling stones(daca e faza pe bune). Desi sunt rock icons... I don`t really fancy rolling stones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest metallica4ever Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Ar fi prea fain,dar nu e adevarat 391 voturi,whoa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Mai stie cineva vreun forum de rock/metal? www.metalhead.ro www.metalfan.ro www.psychometal.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest metallica4ever Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 www.metalhead.rowww.metalfan.ro www.psychometal.ro Ms! Ultimul nu-l stiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 am votat, dar din politete, nu pentru ca mi-ar placea metallica. Sa vina ei, si intr-adevar o sa fie plin stadionu/arenele si vine cine vrea. Dar as aprecia daca n-ati mai incepe cu zvonuri nefondate, ca daca era sa ma iau dupa zvonuri, pana acum as fi fost la System of a Down la Timisoara, la Metallica in Bucuresti in fiecare din ultimii 4 ani, la Prodigy anul trecut, la Nine Inch Nails etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 (edited) sunt sigur ca vor veni..nu stiu daca in viitorul apropiat sau indepartat..ca vorba aia..se astepta cineva sa vina The rolling stones? sau Depeche Mode? sau Placebo? sau chiar si ....cum ii zice..george michael....vad ca usor usor..incep sa mai vina si pe la noi trupe mari..un concert PINK FLOYD ar fi cu adevarat tare.. Edited April 26, 2007 by necu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Sa vina numai Trujillo. De restul ma lipsesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts