Guest Petrucci_DT Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 uitati-va putin la Petrucci cred ca a tras cam mult de fiare in ultima vreme mai puneti si voi chitaristi care s-au schimbat in ultima vreme:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DragonFlame Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Parca a luat steroizi :) Oricum, pozele sunt de la G3 de anu asta nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 ba frate da a tras de fiare nu gluma Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 mama ce brand are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 un alt bun exemplu e zakk wylde ( bine nu s-a schimbat recent, dar e o schimbare), oricum ar fi , tot baddass arata mah petruci acuma e hidos, ce mica pare chitara aia pe langa el, not cool , ce e? chitarist sau culturist? wtf ? gayness ca la type o negative? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) George Lynch Edited March 22, 2007 by Steven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 si acu' din cealalta extrema. saracu mick mars, macinat de boala, dar pana la urma a invinso. bravo lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 merge si cu vocali ? k mi-am adus aminte de motley crue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petrucci_DT Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Parca a luat steroizi :) Oricum, pozele sunt de la G3 de anu asta nu ? da G3 anu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petrucci_DT Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 un alt bun exemplu e zakk wylde ( bine nu s-a schimbat recent, dar e o schimbare), oricum ar fi , tot baddass arata mah petruci acuma e hidos, ce mica pare chitara aia pe langa el, not cool , ce e? chitarist sau culturist? wtf ? gayness ca la type o negative? muschii lui petrucii cresc in fiecare an:)) am urmarit toate concertele din 92 pana la Score si in fiecare concert era schimbat mie unul imi placea cum arata in Rock Discipline din 95 cred nu mai stiu sigur in ce an a fost turnat Poate trage la fiare ca sa reziste in concerte:)) pe Budokan DVD 2 arata cum isi maseaza muschii cu un "vibrator") special Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 (edited) Petrucci trage sigur de fiare, scrie asta si la el pe site! Mie imi place de el, acuma poate sa dea cate un pumn zdravan in gura la toti carcotatii! Cat despre Zakk, el pur si simplu a "imbatranit", nu va mai mirati atat... Edited March 23, 2007 by gnrmarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 uitati-va putin la Petrucci cred ca a tras cam mult de fiare in ultima vrememai puneti si voi chitaristi care s-au schimbat in ultima vreme:) e penal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kirk Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 ba.... da parca totusi s-a facut prea mare.... Prea mare contrastul intre el si chitara....dar treaba lui pana la urma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Si Dimebag se schimbase destul de mult in ultima perioada a vietii... R.I.P.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petrucci_DT Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 e penal... nu este canta tu 3 ore cu intreruperi putine si scurte dupa ritm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 merge si cu vocali ? k mi-am adus aminte de motley crue un caz demn de mentionat este axl rose! the sepultura case sepultura wannabe bad ass cea mai "poser" poza pe care am vazut-o sepultura moderate bad ass sepultura \m/ sepultura classic sepultura wtf?? no offence to sepultura fans, as i am one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Distorsed Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 (edited) well...pana anii trecuti chiar mi-au placut Sepultura... ps: in penultima poza chiar arata calumea Edited March 23, 2007 by Distorsed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 (edited) da, pacat ca a plecat Max acu 10 ani ......dar daca nu pleca, nu aparea fenomenul Soulfly Edited March 24, 2007 by p_aciulea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 merge si cu vocali ? k mi-am adus aminte de motley crue ce frumosi sunt unii in tinerete... CLAR frumusetea-i trecatoare. si stilurile astea de viata... petrucci era mai frumos inainte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts