cotosman Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) Pret: 100 Localitate: Bucuresti Contact: 0757162566 Link producator: https://reverb.com/item/4981662-fender-72-reissue-stratocaster-japan-limited-edition-one-of-144-2013-vintage-yellow Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi vand Vintage-style bridge pt fender stratocaster. A apartinut unei chitari fender 72 stratocaster limited edition made in Japan. Chitara este cea din poza, i am pus un callahan bridge in loc. Pret 50 RON. Doar predare personala in zona Piata Victoriei, sector 1, Bucuresti, multumesc. Edited January 9, 2018 by cotosman
cotosman Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 Bridge ul contine cele 6 suruburi de fixat bridge plus cele 2 suruburi de fixat arcurile de corpul de sustain. Imi cer scuze pentru greseala din anunt pretul este 200 RON. Multumesc.
cotosman Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 pentru cei interesati de dimensiunile bridgeului - mai precis distantele dintre gauri am adaugat poze. multumesc.
cotosman Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 Update link producator http://www.stewmac.com/Hardware_and_Parts/All_Hardware_and_Parts_by_Instrument/Electric_Guitar_Parts/Electric_Guitar_Bridges_and_Tailpieces/Electric_Guitar_Tremolos/Gotoh_Traditional_Tremolo_for_Strat.html Luand in considerare faptul ca stratocasterul are chei Gotoh si avand in vedere colaborarile cu Fender Japan ale firmei sint mari sanse ca acest bridge sa fie Gotoh. Bineinteles este doar o presupunere. Multumesc.
cotosman Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 Se pare ca bridge ul este Diecast Block S5D Current, cel putin asa este listat pe site urile unde mai apare inca aceasta chitara. Multumesc.
Recommended Posts