www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cotosman

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cotosman

  1. Se pare ca bridge ul este Diecast Block S5D Current, cel putin asa este listat pe site urile unde mai apare inca aceasta chitara. Multumesc.
  2. Update link producator http://www.stewmac.com/Hardware_and_Parts/All_Hardware_and_Parts_by_Instrument/Electric_Guitar_Parts/Electric_Guitar_Bridges_and_Tailpieces/Electric_Guitar_Tremolos/Gotoh_Traditional_Tremolo_for_Strat.html Luand in considerare faptul ca stratocasterul are chei Gotoh si avand in vedere colaborarile cu Fender Japan ale firmei sint mari sanse ca acest bridge sa fie Gotoh. Bineinteles este doar o presupunere. Multumesc.
  3. Update link producator https://shop.fender.com/en-RO/parts/tuning-machines/70s-f-style-stratocaster-telecaster-tuning-machines/0990822100.html#q=Tuning%2Bmachines&qSubmit=&start=1 nu stiu daca sint chiar astea dar arata identic, din repezeala am pus un link de producator incorect in prima postare. Multumesc.
  4. pentru cei interesati de dimensiunile bridgeului - mai precis distantele dintre gauri am adaugat poze. multumesc.
  5. Bridge ul contine cele 6 suruburi de fixat bridge plus cele 2 suruburi de fixat arcurile de corpul de sustain. Imi cer scuze pentru greseala din anunt pretul este 200 RON. Multumesc.
  6. Vand chei vintage style fender stratocaster, au apartinut unei chitari 70 s classic stratocaster din poza. Cheita din stanga are unul din pivotii de prindere rupt, se poate totusi folosi, eu le am schimbat mai mult din motive estetice. Doar predare personala zona Piata Victoriei, sector 1, Bucuresti. Multumesc.
  7. vand Vintage-style bridge pt fender stratocaster. A apartinut unei chitari fender 72 stratocaster limited edition made in Japan. Chitara este cea din poza, i am pus un callahan bridge in loc. Pret 50 RON. Doar predare personala in zona Piata Victoriei, sector 1, Bucuresti, multumesc.
  8. Salut, vreau sa cumpar si eu 6v6gt. Mai e valabil?
  9. Pret: 50 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0757162566 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi 3 huse fender gigbag noi noute, fiecare 50 RON. Provenienta stratocaster hss cu floyd rose, 70 s classic stratocaster, american special telecaster si fender american mustang. Am asadar 4 dar vand 3 din ele cu 50 ron bucata. Nu au parasit incinta locuintei petrecandu si 99 la suta din viata in dulapul de haine, arata ca noi chiar daca cea mai veche are peste 10 ani, cea mai tanara doar vreo 2 - oricum nu le pot deosebi, am uitat care de unde vin. Am pus poze pentru 3 din ele, cea de a 4 a e mai slim si as vrea sa o opresc - probabil e si cea mai ieftina dintre ele. Se vand din cauza lipsei de spatiu. Doar predare personala in Bucuresti, metrou Aparatorii Patriei. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.