laurbass Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Pret: 500 euro Localitate: Onesti Cluj Contact: mesaj privat aici Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Fender MIM jazz bass in 4 corzi cu un ton aprop[iat de cel american , culoare midnight red ,in stare impecabila fara nici o zgarietura sau altceva Poze si sunet cu bassul pt cei interesati pot trimite in privat. Il vand deoarece nu mai cant de ceva vreme, si nici nu prea mai am timp pt asa ceva . O mostra aici . Multumesc! Cum ziceam 4 corzi
laurbass Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 Pret 2000 lei ,la care adaug si o husa groasa , de f buna calitate, noua . Bassul are doze originale si cordar gottoh + un ton f bun
laurbass Posted December 26, 2018 Author Posted December 26, 2018 De aceste sarbatori, Craciun si An Nou , fac un cadou celor care doresc sa cumpere ,suma de 200lei , pretul deci, l-am scazut la 1800 lei .
SamiPop Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Salut. Sunt interesat de bass. mai e valabil anuntul ? Imi poti trimite ce poze ? Mersi
Recommended Posts