Adinel Berehorschi Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Pret: 600 Localitate: Timisoara Contact: adinel.a.berehorschi@gmail.com / Mesageria rgc Link producator: http://www.tonebone.com/plexitube.php Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand pedala din anunt. Scoate niste tonuri Marshall foarte cremoase, doua canale separate, foloseste un 12AX7 pentru preamplificare si pe langa toate e True Bypass. Made in Canada. Construita ca un tanc, cantereste binisor pentru o pedala, lucrata excelent. Dispune de FX Loop! E chiar un Marshall in a BOX! Vine cu adaptorul original 15V DC 400mA Are velcro pe spate. O vand deoarece prefer tonuri clean, Fender stuff. In ce mai rau caz un overdrive, dupa cum se vede in poze, sunt fan de blues. Desi, sincer imi pare rau sa o dau, dar cineva cu sigurantao va folosi mai mult decat o folosesc eu. Surioara ei, aproape geamana, Radial Engineering Tonebone Trimode (classic distortion) fata de a mea (Hot British Distortion), e noua pe Thomann la pretul de 329 de euro, redus de la 429 de euro. Eu vreau pe a mea 600 de lei deoarece nu e mint condition si are urme de folosinta. Pot accepta anumite schimburi, in general caut un Shure SM58. Beta58, scule de studio, insa sunt deschis si la alte schimburi. Pentru orice alte detalii, va sunt la dispozitie pe mesagerie. Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted December 10, 2017 Author Share Posted December 10, 2017 Rezervat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts