www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Suburban Metal Party


Guest Dyo
 Share

Recommended Posts

SUBURBAN METAL PARTY

data: joi, 22.03.2007, ora 19.00

locatia: Club Suburbia

sunet: AudioSis

pret bilet: 12 lei

 

trupe:

ENTHRALLMENT (Bulgaria - brutal death metal)

DIES IRAE (Bucuresti - death / black metal)

KRATOS (Bucuresti - gothic dark metal)

NECROVILE (Cluj - brutal death metal)

SINCARNATE (Bucuresti - death doom metal)

 

post-826-1174307165_thumb.jpg

 

Trupa bulgara ENTHRALLMENT este probabil cel mai de succes band din undergroundul bulgar. Cu o existenta de aproape 10 ani si cu membrii trupei rodati in diverse trupe bulgare de la inceputul anilor '90, Enthrallment a reusit sa lanseze un MCD "Burning Fields" in 2001, care a fost distribuit in toata Europa primind recenzii extreme de favorabile in toata presa europeana de profil, fapt care a dus la re-editarea materialului in 2004. De asemenea, odata cu semnarea contractului cu casele de discuri vest europene Grindethic Records si Grotesque Productions, Enthrallment a intrat in studio pentru a inregistra primul full-lengh album. Aparut in vara anului 2006, sub titulatura "Smashed Brain Collection". Cd-ul include 9 piese devastatoare de death metal brutal, in maniera extrem de violenta, o mixtura de brutal death metal american gen Deeds of Flesh, Dying Fetus, Skinless cu death metal european pe felia Disavowed, Pyaemia, Inveracity. Enthrallment va performa pentru a doua oara la Bucuresti, dupa ce, in 2004, a concertat ca headliner in Club A, in fata a aproape 500 de spectatori, alaturi de Avatar si L.O.S.T.

 

DIES IRAE - trupa etalon a scenei underground bucurestene din a doua jumatate a anilor '90. dupa un album reusit, lansat in 1999 la Bestial Records sub numele de "Gargoyles" in varianta pe caseta, trupa si-a incetat pentru o vreme activitatea datorita faptului cu drummerul Victor Stoica s-a relocat in SUA! revenit pe taramauri mioritice de cateva luni, trupa si-a reluat imediat activitatea, performand in deschiderea concertului Samael la Bucuresti, in Sala Agronomie in fata a mai mult de 1000 de persoane.

 

KRATOS - cea mai importanta trupa gothic dark metal din Romania, cu o existenta de mai bine de 10 ani, un album lansat si vandut in aproape 2000 de exemplare, Kratos s-a aflat tot timpul pe o panta ascendenta, ei performand la Bucuresti, in fata a 1500 de spectatori, alaturi de trupa suedeza Tiamat. de asemenea Kratos este una dintre putinele trupe romanesti de metal extrem care a concertat cu succes afara, cele doua concerte sustinute in 2006 in Sofia si Varna (Bulgaria) starnind reactia extrem de favorabila a criticilor si publicului spectator.

 

NECROVILE - trupa clujeana de brutal death metal, care include si o frumoasa blonda aflata in slujba metalului extrem. Dupa mai multe aparitii reusite alaturi de aproape toate trupele valoroase ale undergrounduluin est-european, Necrovile se pregateste sa lanseze albumul de debut si sa concerteze in afara granitelor tarii.

 

SINCARNATE - trupa aflata la debut, din Bucuresti, muzical incadrandu-se pe felia old school death doom metal, o mixtura de My Dying Bride si Kataklysm. De urmarit!!!

 

Thx for supporting metal!

Edited by Dyo
Link to comment
Share on other sites

Recomand tuturor pretendentilor metalisti de pe forum.

Enthrallment nu mai au nevoie de reclama (au mai fost o data la noi, in Club A , mai de mult un pic, si au rupt tot ! )

Dies Irae si Kratos iarasi, nu au nevoie de reclama (doi vocali bestiali)

Necroville - never seen'em live yet

 

Sincarnate - niste baieti de treaba (hey, G. !) care merita tot suportul la primul concert live !

 

Big minus : Worst location ever.

Edited by vektor
Link to comment
Share on other sites

Multzam pentru cuvintele de bine. Cat despre locatie, ea este una mai mult decat decenta tinand cont de alternative. Sunetul este adus deci ar tb sa fie ok. See you there!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.