michel2233 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Facuta in seara asta. .. oarece schimbari de stil.. frumusica piesulitza.. o sa o termini nu?
Guest nico Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Inainte de orice, Michel, primeste salutarile mele! Ma bucur ca ai gasit timp sa asculti bucatica, cat despre stil, nu pot spune ca as fi avut vreunul ca sa il schimb dupa aceea, pur si simplu, daca ceva imi suna bine, nu conteaza pentru mine ce gen muzical ar fi...uite, de ex. am "facut" ceva nou azi (sa ma ierte Celelalte Cuvinte pentru imprumutul catorva acorduri )... Appasionata.mp3
michel2233 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Foarte foarte frumoasa "Appasionata" ... ... delicata as spune .. imi place mult..
Guest arosulescu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 bravo foarte foarte misto ... imi amintesti de cineva cu appasionata...
felixanu' Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 super misto ambele piese... asa cum te stiu... Appasionata, bineinteles ca ne aduce aminte tuturor de "Scrisori iubite(i)" de la Celelalte Cuvinte, fraza aia excelenta de intro...
Recommended Posts