Emanuel Greucean Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Pret: 500 RON Localitate: Timisoara Contact: 0761655687 Link producator: https://global.focusrite.com/node/21120 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand aceasta interfata deoarece nu imi mai este utila. Aplicatiile incluse nu le-am folosit, deci licentele ar trebui sa fie inca valabile, daca e interesat viitoarul proprietar. Pachetul vine complet asa cum l-am cumparat, cu fara urme de uzura. Singurul element cu uzura vizibila este cutia, care a stat aruncata prin pot undeva ;). In plus in pachet ofer si un trepid foarte mic de birou. Detalii tehnice se pot gasit online pe linkul producatorului. Studio-quality recording package for your Mac and PC – includes CM25S studio-quality condenser microphone, HP60S studio monitoring headphones, 3 meter XLR mic cable, mic stand clip, and USB cable Focusrite Scarlett Solo USB audio interface, bus-powered Focusrite mic preamp and instrument input Precision 24-bit / 96kHz conversion with 105 dB dynamic range Everything you need: Cubase LE recording software, 1GB Loopmasters sample content, the Softube Time and Tone Bundle, Novation Bass Station virtual instrument, Focusrite Scarlett Plug-in Suite 1
Recommended Posts