Tamás Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Pret: 1500 RON Localitate: Oradea Contact: gtamas99@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Schimb / vand chitara electrica Epiphone The Dot CH. Chitara a fost cumparata in august 2013 din Germania (am factura de la Thomann). Este in stare perfecta functional, din punct de vedere estetic are o zgarietura mica pe gat, ce se vede si in poza. Am avut cateva concerte, dar in majoritatea timpului am folosit-o acasa. Motivul vanzarii: vreau sa imi iau o alta chitara, deci sunt interesat si de schimburi. La cerere trimit mostra de sunet si fotografii. Pretul este 1500 RON negociabil, se poate incerca in Oradea, dar trimit oriunde in tara. Nimic nu a fost schimbat la chitara, are toate specificatiile scrise pe https://www.thomann.de/gb/epiphone_the_dot_ch.htm
baltazar181 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 II mai scump ca una noua https://www.thomann.de/ro/epiphone_the_dot_ch.htm 1
Tamás Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 319 €+ 20€ costul transportului. 319 + 20 = 339 € = 1556 RON. nu, nu este mai scump ca una noua
adotim Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Nu te supara, dar mai pui un cablu bun si un case, si nu mai platesti transport... Acolo pe neck pare ca e lovita, nu zgariata.... In fine....cam ce ai vrea la schimb? 1
baltazar181 Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Pentru 50 lei nimeni nu se complica + ca 50 ron costa transportul cu fan curier iar daca nu-l impachetezi bine se face praf. Dar si pentru 200 lei prefer sa pun eu mana pe ea prima data 2
Tamás Posted August 31, 2017 Author Posted August 31, 2017 baltazar181: scrie acolo "negociabil". nu te obliga nimeni sa o iei :))) adotim: ai dreptate. m-am gandit la ceva de genul Squier Jazzmaster / Mustang / Jaguar, un Stratocaster eventual... sunt dispus sa platesc si diferenta
Recommended Posts